![]() |
Dzięki wielkie dla Chomika za zorganizowanie tej imprezy, miło było znów Was zobaczyć :dizzy::D:Thumbs_Up:
Grupa WTA cała w domach. |
Dzięki Wszystkim za odwiedzenie Pyrlandii :):at: Było zajebiście fajnie :)
Strat w ludziach i sprzęcie brak :) |
Meldujemy szczęśliwy powrót (ale cholernie długi!). Dzięki za fantastyczną atmosferę i organizację - Chomik - wielkie brawa!!! Do zobaczenia. Lena + Wojtekm72.
|
Chomiku bez wątpienia stanąłeś na wysokości zadania. :D Imprezka była zajebista. :dizzy: Szacun - jakby to powiedział ... Wielkie dzięki za udaną zabawę.
A Ty Bajrasz nie ociągaj się tylko zgrywaj zdjęcia, bo przecież na darmo nie biegałem pół nocy z tym aparatem. ;) |
Nie było mnie na forum pare tygodni a to już było zakończenie sezonu :mur:
Qfaaa .......... i tak raczej bym rady nie dał, zarobiony jestem po pachy........ Ale jak czytam imprza się udała zacnie .. to i dobrze.... do następnego razu . :Thumbs_Up: |
Ja pomimo tego że wymoczyłem się nieźle jadąc na zlot nie żałuję. Było zaje****.
DTN w 100% :hehehe::friday: Offik pierwsza klasa (szczególnie pyrowisko i śmierdząca przeprawa :) ). Dzięki za wspólne dzidowanie i najebkowanie.:at: Do szybkiego zobaczenia Afrykanerzy :zdrufko: PS. Chomik na prezydenta :) |
Wielkie podziękowania dla Chomika i dla reszty za mega imprezkę.
.........."pocałujmy się, biorę to na siebie" ............:D |
Podziękowania za miłą imprezę dla całej ekipy . :Thumbs_Up:
|
OT: A kogo (2 Afryki) mialem przyjemnosc spotkac w niedziele ok. poludnia na drodze Zaniemysl - Wrzesnia..?
|
Mnie i ATomka
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |