![]() |
Z naklejkami nie ma problemu.
Kilka razy robiłem tutaj u mnie w mieście https://www.sufranki.pl i zlotowe i różne takie pod lakier, jak malowałem kask Spider2you. Jakby co, to daj znak-sygnał. |
Cytat:
b,ciekawe grafiki - dla przykładu - https://celtyrysuje.odoo.com/web/ima...3-mniejsze.png |
Ogólnie zróbcie sesję zdjęciową z motorami i udostępnijcie dla nie wybranych co by się poślinili. :)
Same Afryki to może oko cieszyć. :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
... a niech tam na zdj zobaczę nieafrykę to....
|
zlot
Czolgiem ..korzystam z okazji zanim mnie zbanują. Oczywiście będę ,marzyłem o tej wersji zlotu. Dziękuje prawdziwe czarnuchy a nie jak te .....łajzy ......:D
|
Cytat:
1pkt regulaminu Impreza tylko i wyłącznie dla motocykli Honda AT XRV RD03-07A( pozostałe modele 07 też mogą przyjechac:D ) 2 pkt regulaminu Miejscówkę mamy po lekkich znajomościach( pewne osoby z okolicy pomogły w załatwieniu) i jest to bardzo bliska okolica BPN dlatego na jej terenie nie będzie rycia oraz zbędnego hałasowania :D Wszelkie próby "pałowania w miejscu" oraz wtargnięcia innymi motocyklami będą skutkowały ich zarekwirowaniem i złożeniem w ofierze "Damie Trytytkowej" w pobliskim bagnie:D |
Rozumiem że jak mam przód z ktm, to przez bramą odkręcam lagi i dopiero mogę wjechać? Ale widzę że sam nie będę :D:haha2:
|
Zapewne powstanie komisja złożoną z formowych fachowców, którzy to będą oceniać oryginalność, wałek i weryfikować kompresje silnika. Wszelakie próby wjazdu z gadżetami made in chujnia chińska zostaną powstrzymane, akceptowalna różnica w kompresji na obu cylindrach nie powinna być niższa niż 8%. To dla zachowania czystości pochodzenia, kierujący zostaną poddani odrębnej weryfikacji, ale to już w kwestii organizatora, jakiej. Wiele lat temu uczestniczyłem w imprezie organizowanej przez ATCI i zostałem wykluczony przez organizatora z powodu rażącej ingerencji konstrukcyjnej :haha2: .
|
Cytat:
Lagi masz dwie, więc dwie bomby śliwowicy na start haha |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |