![]() |
Niestety, jeśli masz mocno zrysowaną to polerka tego materiału niewiele pomoże. Nowa szyba, chyba jest lepszym rozwiązaniem. Proszę potrzeby napriv
|
Ja uzywam pasty Xerapol.
Nie wiem jak na deflektorze ale na innych plastikach, szybach plexi daje rade |
Cytat:
|
Nie sugeruje a jezdem pewien Panie;)
Co prawda empirycznie tego nie sprawdzalem ale w opisie jest wzmianka o szybkach kaskow. Polerowalem szybe do Afri i zegary od skutera. Glebokie rysy matujesz dolaczonym papirkiem, a zas gluta pasty i kawal szmaty. Koliste ci ruchy w tem pomoga i plastyk jak z fabriki w chinach;) Mnie tam to dziala! |
Cytat:
Cytat:
looknijcie tutaj : http://www.moto-akcesoria.pl/pasta-x...-plexi,p,21799 Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie otrzymałem przesyłkę.
wd60, bardzo dobrze to wygląda w realu, :bow: Jak zmontuję to się pochwalę fotkami, oraz wrażeniami z jazdy. Dzięki Ci wd60. |
deflektor
witam jestem zainteresowany kupnem deflektor-a.mam pytanie jaka jest aktualna cena i czy sa rozne wysokosci szybki deflektora potrzebuje taki do xrv RD 04 na org szybe.jak mak zamowic deflektor.albo moge prosic o sms-a z nr tel. to zadzwonie.dzieki czekam i pozdrawiam.
|
Ja kontaktowałem się z wd60 na priv (klikasz nazwę wd60 i masz opcje do wyboru).
Ja mam deflektor zamontowałem na RD04 szyba MRA Jestem bardzo zadowolony z efektów podczas jazdy. Nie słychać szumu wiatru, za to słychać piękny dźwięk silnika. Poniżej zamieszczam filmik, który ukazuje działanie deflektora na strumień wody z myjki ciśnieniowej (taką fantazję miałem dzisiaj rano). Mam nadzieję, że wd60 nie ma nic przeciwko. |
wlasnie napisalem. bede czekal na odp.dieki i pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |