![]() |
Azja no pieknie dwie jazdy i dwie gleby :) jest duze prawdopodobieństwo że sie przyczynisz do zamkniecia autoszkoly bo im park maszynowy wykończysz :D jak ja chodziłem to przedemna zawsze lekcje miala kursantka i moją zaczynałem od dokręcania śrubek z właścicielem AuSzk. w motocyklu marki Tajfun bo lekko byl zrujnowany po tej niewiaście .Koleżanko ale zycze Ci powodzenia i nie poddawaj sie...i obywaj sie z afryką :Thumbs_Up: powodzenia
|
Azja ale się uśmiałam z twojego wyczynu !!!
To widzę że ja to przy Tobie pikuś :D Trzymamy za Ciebie kciuki. Co do udostępniania Afri, to mój Diverek zrobił to bez problemowo - chociaż wiedział czym może to się skończyć :) założył ledwo co nowiuśkie gmoliki ( 10 min wcześniej) a ja je na 1 mojej jeździe oszlifowałam na kostce brukowej, dobrze że był pod ręką to mi ją podniósł. Nic zadużo na szczęśnie nie narzekał :dizzy: A za jakiś krótki czas jak on przeszlifował gmole to MASAKRA :vis::vis::vis: W kurtce dziura, wybite palce itd... Więc Diverek jako zawodowiec na Afri :haha2::haha2::haha2: też potrafi szliwować kostę, więc się nie przejmuj. Najważniejsze że uczysz się jak upadać na czyimś motorze a nie na swoim, bo było by szkoda :hehehe: Jak będziemy organizować babski zlot , to będziesz jechać pierwsza, trasę będziesz ustalać, i nieważne że zamiast na łuku w prawo pojedziesz w krzaczory :D damy radę :haha2: Ciekawe jak by mój instruktor zareagował na taki płot !!! Może na jutrzejszej jeździe po Gorzowie spróbujemy z Diverkiem coś zaliczyć ? :D Biorę aparat , porobię zdjęcia na pamiątkę naszej krótkiej przygody z kursem :at: |
Cytat:
|
Diverek, Brunetka, aż tak dramatyczna ta gleba nie była - przed ogrodzeniem użyłam hamulca (jak już sobie przypomniałam, że przecież motocykl takowe posiada), ale faktem jest, że instruktor pędził w moją stronę z niepokojem wymalowanym na twarzy:o
Mam nadzieję, że kolejne gleby, jeśli będą, to w mniej kompromitujących warunkach;) Gregu - senkju! Walek, dzięki;) ...i żeby nie było, że tylko gleba i gleba - dostałam dzisiaj pochwałę, za pięknie kręcone ósemki, podobno zadziwiająco dobrze mi to wychodzi na pierwszym biegu (na drugim niby łatwiej - to prawda?) |
Azja ja również myślałam że nie dam 8 zrobić na 2, że jedynka to max,
ale faktycznie łatwiej się ją kręci. Ile jeszcze Ci h zostało do nauki ? |
Cytat:
Największym moim problemem w tej chwili jest konieczność zastanawiania się, gdzie co mam - a że sprzęgło pod lewą ręką (a nie nogą), że hamulec pod prawą ręką i prawą nogą, no i którego użyć, i to co najtrudniejsze - zmiana biegów stopą- kto to wymyślił?!?:dizzy: |
podobno zadziwiająco dobrze mi to wychodzi na pierwszym biegu (na drugim niby łatwiej - to prawda?)
[/quote] Wszystko zależy od regulacji i typu motocykla szkoleniowego . "Mój" Tajfun na dwójce jechał sam, bez gazu! |
U mnie to samo, sam fajnie jeździ.
Jedyne co będę musiała zrobić przed egzaminem to się podszkolić z tych wszystkich elementów w motorze, jakieś zbiorniczki itp. Co do tego gdzie co jest to jakoś samo przyszło. Ja miałam większy problem z przyzwyczajeniem się do rękawiczek, jakoś było mi dziwnie, ale teraz jest ok. Nawet co niektórzy krzyczeli na forum na mnie... :D Azja przy 10 h będziesz jeżdzić już jak profesjonalistka :D Szkoda że nie masz żadnej fotki z tego płotu:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |