![]() |
tak pod klapką - karta micro SD ( podobnie jak w telefonach kom.)
Wystarczy skopiować na kartę i odpalic IGO.exe - wystartuje Odnajdujemy plik z mapami - i tam możemy doklejać lub podmieniać bez problemów mapy |
Czy do Larka 35AT jest dołączana karta czy trzeba dokupić?
Odkręciłem klapkę i ZONK nie mam karty? Jaką kartę najlepiej dokupić? (Propozycja z allegro) |
Kartę musisz dokupić - najlepiej jak największą :)
U mnie działa SDHC |
Dokupiłem i laptop dalej nie widzi jej w nawigacji :-(
|
Mój lark znowu idzie do serwisu z tej samej przyczyny... No,ale cóż do 3 razy sztuka :mur:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Heja,
Żeby widział kartę w Larku podłączonym do kompa, musisz w Larku zmienić ustawienia połączenia z kompem z ActiveSync na Mass Storage. Ale łatwiej będzie jak wyjmiesz kartę SD i podłączysz ją bezpośrednio do kompa, przez czytnik albo slot do kart, jeśli taki masz w kompie. Mój Lark chodzi od nowości bez zająknięcia, kilka miesięcy i kilka tysięcy kilometrów. |
Cytat:
|
Coś ruszyło. tzn. Kartę micro SD włożyłem do telefonu Nokia E71 zgrałem z laptopa igo8 z podmienionymi mapami i innymi plikami w katalogu content. Przełożyłem kartę do Larka zmieniłem w ustawieniach na włączanie navi z karty micro SD i odpaliło. Tylko zupełnie nie mogę się odnaleźć w menu IGO8. Czy jest jakaś instrukcja i przewodnik po tej nawigacji. Np jak ustawić Dom i jak zaplanować trasę. Copernicus zainstalowany w oryginale jest intuicyjny w porównaniu do IGO, Garmin XT też nie stwarzał problemów intuicyjnych. AAAAAAA jeszcze nie sprawdzałem czy widzi satelity
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |