![]() |
Fajnie :D więc tym bardziej patroszymy. Oby tylko zbyt wiele nie było do wymiany, wszak właściciel mu nigdy nie żałował ognia :lc8:
|
1 Załącznik(ów)
|
Widzę, że znalazłaś następcę dwusetki. :D
|
KTM kupil Husqvarne. Ciekaw jestem symbiozy "know how" tych 2 marek
|
KTM kupuje Huskę od BMW??
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie, że się coś dzieje. BMW to dobra firma. Ale w offroad jakoś nie pasowała.
|
Ktm 625 smc
3 Załącznik(ów)
Firma BrudeliTech w 2007 miała wprowadzić do produkcji dziwoląga o burdelowej nazwie Brudeli 625L na bazie 625 SMC. Widziałem traje skutra Gilere Fuoco czy moto CanAma, Piaggio MP3 jechałem. Musi być przednia zabawa iść szutrem tym cudokiem
|
Cytat:
Sorry, nie mogłem sie powstrzymać. Jakoś tak od razu z Dolasem mi sie skojarzyło :p |
burdello bum bum jak mawial Franek D.
|
Nowe wieści o przejęciu Huski:
Cytat:
|
no i rewelacja :D marka z takim tradycjami musi istnieć, a jak KTM da wsparcie to będzie jeszcze lepiej.
no to kto wygra Dakar w przyszłym roku..? :D |
Pozostaje pytanie czy nie ma cichego planu powoli uśmiercać Huski na korzyść KTMa...Husabergi nie są jakoś specjalnie popularyzowane... Ale skoro oficjalnie to nie KTM ją wykupił to może się uda i będzie coś ciekawego z tego. Oby. :Thumbs_Up:
|
Tak mi sie wydaje,ze to chyba nie ma znaczenia kto kogo przejmie i np usmierci.Jezeli wynikiem takich zabiegow bedzie wypuszczanie na rynek coraz lepszych motocykli,to niech beda one z jakiejkolwiek firmy.Np BMW :p
|
ścigacz napisał :
Cytat:
|
Grubo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
widać, że wypada zacząć oszczędzać. jak już z 5-6lat będą używki to może... :D
wrażenie robi masa gotowego do jazdy. 230kg i 150KM + te zawiasy :dizzy: |
1 Załącznik(ów)
Skoro taki dobry to sprzedaję swojego iiiiiiii czekam na nowego ale podobno lepiej poczekać żeby ominąć błędy młodzieńcze.
|
ja czekam już dłuższą chwilę, żeby ominąć błędy młodzieńcze i nic. nie zanosi się :D
|
Masz a mysli cene czy malowanie :D?
|
bledy mlodziencze - nie powinny sie za bardzo pojawiac, w koncu ten silnik jest juz od 2008 roku na rynku.. w modelu rc8. większość błedów była już wtedy naprawiana.
|
|
Ciekawe jaka będzie wersja R. Ideałem byłoby gdyby obrali ją z elektroniki do poziomu 990, lepszy zawias też bez elektroniki, 21' i bajka:D
|
Czym tu się podniecać tymi gadżetami i mocą , w nim to chyba sami żarówki nie wymienimy ?
Bez urazy dla tych co go już kochają , ale on jest brzydki:Thumbs_Down: |
Według mnie fajny motocykl ale bałbym się tym w deszczu jeździć :D zobaczymy za kilka lat czy ta elektronika taka super :P , a to coś zaśniedzieje, a to kabelek sie przetrze, a to czujnik padnie, wilgoć, korozja...
Ja jednak dalej marzę o AT albo 990 :) |
mocy to w nim raczej nie zabraknie :)
|
Nie wiedzę, żeby ktoś się czymś podniecał. Natomiast warto zaznaczyć, że KTM pod wieloma względami, także jeśli chodzi o elektroniczne systemy trakcji, dogonił lidera czyli GS1200. Tylko tego brakowało do konkurencji z BMW. A czy taki typ motocykla się komuś podoba czy nie to inna sprawa. Jednak skoro GS świetnie się sprzedaje to znaczy, że większości się podoba.
|
Jest kilka motocykli któe jak wychodziły z fabryki to zabardzo mi nie przypadły wygladem do gustu ale im bardziej popularne sie staja tym bardziej sie podobaja i z tąd w głowie pomysł na lc8....
|
A mi ostatnio chodzi taka pomarańcza po głowie, nie dość że ma piękną bryłę to jeszcze ponoć nieźle lata :D
http://blog.derestricted.com/wp-cont...on_2013_03.jpg |
Odchodzi się od gwiazdkowanych brzydkich wyrazów. Trzymajmy się tego.
|
|
Patrząc za okno to takie jeszcze na czasie...
|
To chyba najlepszy film z Lc8 jaki widzialem :bow:.Kurcze znowu sie nakrecilem,a myslalem,ze juz mi przeszlo :brawo:.
|
Nie róbcie mi tego... jak oglądam takie filmiki to coraz bardziej skłaniam się do tego, żeby poczekać jeszcze z 2 sezony i zamiast kupować teraz LC4 to poszukać później LC8. Może potanieją, ale znając życie to będzie z nimi tak jak z AT ;]
|
Czy Hamerykanskie wersie LC8 mają tylko jeden komin?
|
lc8 można tanio już wyrwać, jak się dobrze zakręcić to pierwsze roczniki można szukać już za 15 tys może nawet mniej...
jeden komin mają te lc8 które zmienią kolektor na 2w1, rozwiązań takich jest przynajmniej z 10 :D, częśc osob robi to w celu doposażenia się.o dodatkowy zbiornik 9L na tyle |
Cytat:
|
Cytat:
Był za 13,9tys 2003 rok we Wro, a później po dwóch tygodniach pokazał się na allegro za 16tys. Polski handel ;] |
|
ale czad ;)
|
To tak dla Ex-a jak juz na dwoch nie bedzie mogl,hehe..
|
fajowy, ale za mało terenowy .. :D
|
Fajna opona :D
|
Która? Przednia, tylna czy na zapasie? :dizzy:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|