![]() |
a ja tak pod prąd napiszę, że nie wiem kogo widziałem ale widziałem dzisiaj rano DWIE T7ki.
bardzo ładny motocykl. |
Wtorek, Stasikowka obok Poronina, parka w ciuchach Hondy na NAT
|
Cytat:
Wracałem z 24 godzinnego rajdu:D |
Dziś ok16 okolice Dobrego Miasta od strony Biskupca mijałem kierownika na czerwonej Nat,ja na Black mat z pasażerką
|
Dzis, Gora sw Anny, 7ka w moich ukochanych barwach tj czarno pomaranczowa.., ktos z ololicy??
|
Czarna (chyba), AT na trasie pod Białymstokiem w kierunku miasta dziś po 16
|
NAT na Słowacji z grupą innych Moto przy schronisku Schrednica, wyjedzaliście z parkingu.
Druga szara na dojedzie do tego miejsca AT RD03 przy schronisku głodówka. |
Dziś okolice Nysy przed obwodnicą od strony Prudnika raczej 4 afry w tym dwie trójki. Stały na poboczu z kierownikami. Za mocno paliło słonko prosto w oko. Godzina 20:00
|
Około 16:00 Dobre Miasto to byłem ja
|
Dominatorek To my nie były tróji tylko dwie 4, 1 7-ka i dwa trampki . Powrót z Beskidu , z Limanowej .Pozdrawiam.
|
A beemwe z Wami nie było? I dwóch rusków ;).
|
Emek dwa ruski, beemwu i moja siódemka zostały na miejscu.
Ps. Miło było Cie spotkać. :) |
Was również Johny. Czasem wieczorkiem to nie Wy wracaliście koło domku? Dwa motki ciągnęły ale ciemno już było i nie rozpoznałem.
|
Nie. Ja wczoraj się jeszcze pokręciłem w okolicy Jaworza i wieczorkiem przeciąłem oślakową łąkę. Ale to solo i wczoraj ok 19-ej.
|
Takie pytanko Johny. Te ścieżki na Jaworz i w okolicy Sałasz, Sarczyn, Groń to na legalu są? Nie widzialem zakazów a ślady motków i 4x4 po trasie Jaworz - Sałasz występują.
|
Nie ma znaków ale legalne nie są. Ja bardzo rzadko tam jeżdżę. Tak średnio raz na 10 lat. :)
|
Latam tymi trasami dość często, 4x4 i Afrą, w ciągu dziesięciu lat słyszałem o jednym zatrzymaniu przez leśników (rok temu w długi majowy weekend). W tygodniu jest tam raczej pusto a straż leśna operuje przeważnie w Gorcach gdzie jest większe natężenie ruchu.
Co do ostatniego weekendu widok dwóch rusków z wózkami napotkanych w lesie bezcenny:D |
Wczoraj:
Gdynia, ul. Radtkego ok. 17.30 - fioletowa 04 na gdyńskich blachach (jechałem za na rowerze, ale skręcił w 3maja) Rumia przy Multikinie w stronę Redy po 19 - 07a tesco O dziwo żadnej NAT nie trafiłem, a latało sprzętów sporo... ;) |
Za Piszem w kierunku Łomży po 15 Nat
|
Czarna NAT kręci się po Zakopanym od jakiegoś czasu. Kierownik ubrany na zdrapkę z jakimś mini kufrem centralnym
|
Bodajże to byl czwartek lub środa. Fioletowa xrv z pasażerem na trasie A1 w stronę południową. Pozdrawiam serdecznie
|
Bordowa NATka dziś pod Lidlem na Maślicach we Wro, chwilę po 20. Za późno podjechałam i nie zdążyłam zagadać do kierownika.
W środę natomiast po 17:00 trójkolorowa NATka na Krzyckiej. I tez nie zdążyłam zagadać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wczoraj stara at jakieś 40 km za Ostrołęka w kierunku na Mikołajki (Myszkowice?) O 15:15
|
Cytat:
|
Pewnie tak :)! Dzięki za korektę ! Po 24 h miałem.problemy z zapamiętaniem :))
To Ty jechałeś ? |
Cytat:
|
Dziś około godziny 9 czarna rd07a pod Brodnica
|
dzis 16:20 NAT widziana w rynku w Serocku
|
1 Załącznik(ów)
Dziś dwie Afry. Koło 11-12 NATka na Królewieckiej we Wro i po 18:00 na obwodnicy Wrocławia czwóreczka z kuframi. Załącznik 89838
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wadowice ok 11:00 czerwona NAT z jednym org. kufrem w okolicach rynku.
|
Właśnie wczoraj wpadłem na kolegę kozia w drodze na Song Kul. Na SR500 robi stany. Szacun 👍.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1cb85c4479.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b201fe4fd6.jpg
|
17 sierpnia w Grybowie Afryka w barwach moro/kamuflaż.
|
Dzisiaj w Lublinie czerwona NAT na ul. Nadbystrzyckiej ładnie sobie gadała...
|
Dwie NAT w kolorze hrc na drodze 22 na stacji benzynowej w Dzwonowie.
|
Wczoraj w miasteczku Działoszyn, NAT na blachach ERA przez 19.
|
Dziś w dlugolece nowka sztuka AT nr DX.... się nie przywitała stojąc na światłach.
Zachowanie godne śmigła. Pozdrawiam PX.... biedny NCek |
Dzisiaj pod samym płotem lotniska w Pyrzowicach stała NAT biało niebiesko czerwona, jechałem AT w tych samych barwach. Pomachane, odmachane.
|
Witam.
Piątek około godziny 13-tej na trasie E7, na wysokości Mławy czerwona NAT w towarzystwie czegoś koloru ciemnego. |
Środa, czerwona NAT na moście we Włocławku razem z pasażerem i czarnymi kuframi była lewa z samochodu :D
|
Dzisiaj w T.G. na Zagórskiej, w stronę Tworoga, zielona siódemka.Nie po raz pierwszy widziana w tym miejscu.Plus,-,szesnasta:)
|
Suchy 03 tam jeździ?
|
Cytat:
|
NAT
wczora z wieczora na maltę zapatrzona... |
Cytat:
|
Jasne i sprawdź stan wałka.
|
Dzisiaj, DK8, biała NAT w korku przed spalona cieżarówką
|
Dzisiaj w Gdyni na ulicy Hutniczej czarna RD07.Przed południem.
|
Dziś w Szczecinie widziałem Koreańczyka na żółtym VSztromie. Daleko skubaniec od domu jest.
|
Dzisiaj dwie NAT na tej samej drodze w kierunku Kuźnic przy Imperialu, czarna a później srebrna w nowym malowaniu
|
Afryka HRC, Ostrowiec Świętokrzyski, stoi właśnie przy orliku na Długiej :) Proszę o jakiś kontakt, może by się udało pojeździć razem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |