![]() |
Cytat:
W sprawie bielizny poszedł priv |
Hej, poproszę:
Renard /koszulka długi rękaw czarna XL + legginsy czarne XL |
Cytat:
Dzięki, gonz |
Jeżeli jeszcze są to poproszę: T-shirt i legginsy rozmiar L.
Kolor: T-shirt - szary legginsy - czarne |
Poproszę komplet w rozmiarze L: T-shirt, legginsy i koszulę z długim rękawem.
|
A czy w przyszłym roku planujecie może powtórkę z polarów i softsheli?
|
Materiały mamy. Co prawda w ograniczonej kolorystyce ale są. Kwestia ilości chętnych. W każdym razie jest to możliwe. Jeden polar ze wstawkami z shella (czarno-zielony) w rozmiarze L jest dostępny od ręki.
|
Hej,
Co jest teraz na stanie? I czy będziecie coś doszywać z bielizny? |
Cytat:
Ostatnia bluza szara 320g z zamkiem na całość - 2XL Czarne: Długi rękaw: M, L, XL, 2XL T-shirt: M, L, XL, 2XL Legginsy: S, M, L, XL Szare: Długi rękaw: M, XL T-shirt: 2XL Z szyciem czekamy na uzupełnienie listy bluz, jak się jeszcze kilka osób dopisze, to zaczniemy coś. |
Bluza szara z zamkiem 2XL i czarny t shirt 2xl - rezerwuję.
|
Koszulki szare z krótkim rękawem są w planach do lata?
|
Szarych nie będzie bo nie mamy dzianiny. Jest jakaś końcówka teraz ale chyba tylko M i L. Do weryfikacji. Czarne w pełnej rozmiarówce powinny być wkrótce.
|
ku-fel koszulka z długim rękawem M, kalesony L i M czarne
|
ku-fel pomyłka kalesony 2XL nie L
|
RafalHonda kalesony, ktutka i dluga koszulka, M, czarne, ale jak nie bedzie to na szare sie nie obraze
|
Witam,
Dzisiaj otrzymałem paczkę z bielizną, jakość super. Jeżeli ktoś się zastanawia na zakupem to nie ma nad czym, trzeba kupować póki są. |
Cześć,
Informuję o zakończeniu produkcji nowej partii bielizny w kolorze czarnym. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o PM. Pozdrawiam serdecznie. |
Pytanie do użytkowników merino. Zauważyliście jakieś nadmierne rozciąganie się ciuchów? Koszulka z 2022 roku z długim rekawem rozwlokła się z M do słusznego rozmiaru L. Poprzednia która ma ponad trzy lata trzyma rozmiar, jakbym ją tydzień temu pierwszy raz założył. Gacie trzymają rozmiar pięknie. A u Was jak?
|
U mnie też koszulka pod szyją się rozciągnęła.
|
Pod szyją to tam wiadomo. Na to bata nie ma. U mnie to po całości.
|
Nie zauważyłem takiego problemu.
Mam koszulki z 2021 i 2022. |
Mam koszulki z długim i krótkim z każdego roku od 2019 do 2023, ale żadna się nie rozciągnęła pod szyją. Za to te najstarsze mają już dziury na łokciach - pewnie od kurtki moto z ochraniaczmi się przetarły. Po 3-4 latach ciorania przez calutki rok nie tylko na moto, ale i na codzień to wybaczam im bez wahania :)
|
Może trafił mi się jakiś trefny. Ale mimo to nie chcę niczego innego:) Moja najstarsza też dziurawa, ale jeszcze daje radę:)
|
Cytat:
nadal robi robotę |
Czy jest w planach kolejna partia, bo moje gacie też już zmęczone. A może coś zostało z XL - kalesony i długi rękaw.
|
Mamy czarnej partii jeszcze trochę, więc zajmę się po świętach.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cześć, chętnie bym zamówił koszulkę i spodnie rozmiar L. Mogę prosić o ofertę na priv?:))
|
Cześć, też proszę o ofertę, może jest coś nowego.
Z pewnością bym brał koszulkę długi rękaw M. |
Bardzo polecam merinoski od chłopaków! Nie dość, że koszulki są super jakości, to jeszcze obsługa klienta na najwyższym poziomie :)
|
Odświeżę temat
Jest planowana nowa produkcja lub z poprzednich serii zostały jakieś sztuki? |
Bielizna na stanie, głównie w kolorze czarnym.
Są dostępne również niektóre rozmiary bluz 320g oraz kominiarki. Wysyłam priv, aby dokładnie ustalić co potrzeba. Cytat:
|
W jakim rozmiarze i kolorze te bluzy się ostały?
|
Kolor szary w wersji z zamkiem na pół w rozmiarze M-7szt, L-5szt, XL-1szt oraz zamek na całość M-1szt, L-3szt, XL-1szt.
|
Te bluzy mocno polecam.
I czekam na ew. produkcję szarych koszulek.;) |
W dalszym ciągu polecam bieliznę merino.
Wczoraj zorientowałam się, że od tygodnia nie prałam koszulki. Wieczorem wyprana, rano sucha, będzie na kolejny tydzień ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Kupiłbym czapkę zimową jak kiedyś z logo.
|
Cytat:
|
Cytat:
Chętnie zakupię. |
Tak, granatowa z logo polartec.
|
Ostatnie 4 sztuki na stanie dziś. Zapraszam priv.
|
Wysłałem zamówienie na PW i cisza .
Potrzebuję bluzę z krótkim zamkiem xl |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |