![]() |
Szczepański Suspension robi zajebiście zawias. Nie musisz jechać do nich , wyciągasz lagi i wysyłasz do nich. Ustalasz telefonicznie lub mejlowo swoje preferencje a oni ogarniają temat.
6000tys za ohlinsa w życiu bym nie dał do tego typu motocykla, ale to oczywiscie moje subiektywne zdanie :) |
Nie żebym się czepiał ale 6000 tys = 6 mln. Tyle też bym nie dał 😜
|
Cytat:
|
Z tego co słyszałem to amor w CRF250 jest nierozbieralny - podobnie jest pewnie w CRF300
Można zakupić tak jak Emek pisze można dać wilbersa https://www.wilbers.de/shop/Motorrad...html?year=2021 ze sprężynami w lagi wyjdzie 700EUR |
Ale to wersja bieda. 642 ma pełny zakres regulacji.
|
Widzę Ferdek, że idziesz na pierwszy ogień:) To może spytasz u Szczepańskiego jaka modyfikacja?
|
Cytat:
Mi osobiście się nie chce/zapominam a w offie już nie ma czasu co chwila tam kręcić i zazwyczaj jak raz ustawie to potem jeżdżę i jeżdżę Cytat:
Cytat:
|
Może i 6000 za Ohlinsa to drogo, 800 ojro za Wilbersa również ale ponad 500 ojro za próbę zrobienia oryginału to już naprawdę w ciul.
|
Kolega w 250 zrobił patent że wspawał podkładkę metalową pod sprężynę. Mówił że trochę zmieniło się ustawienie moto - tył wyżej stał ale na podjazdach robiło to robotę. trzeba było tylko się przyzwyczaić do takiego ustawienia.
Ogólnie poprawiło twardość amora. |
Cytat:
Natomiast jeżeli ktoś bardzo chce polepszyć trochę prowadzenie tego moto, zrobić zawias pod swoją wagę, to 2300 to jest kwota jaką można wydać. Chociaż je pewnie bym nic nie robił w zawiasie małej crfy |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |