![]() |
|
To jest bardzo dobra cena.
|
Ciekawe kiedy odbiór, w ubiegłym roku 2020 roczniki przyjechały jeszcze marzec-kwiecien. Cena dobra.
|
Właśnie ja trzymam kciuki za obniżkę rocznika 2021. Odbiór mam 300L w lutym i wczoraj poinformowali mnie że przewidują obniżkę z tytułu wyprzedaży rocznika. Przydałoby się parę plnów do wymiany tylnego amora.
|
Obawiam się, że możesz się nie doczekać. Obniżkę robi się ma coś co zalega. Tutaj jest chyba odwrotnie. Ale oby moje słowa w g…. obróciły.
|
A to nie jest tak, że cena obowiązuje ta która jest w dniu odbioru motocykla. W dwóch salonach uprzedzali mnie, że to, że dziś zapłacę kaucję rezerwacyjną na motocykl, który kosztuje 25100zl to nie znaczy że za tyle mi sprzedadzą. Cena będzie obowiązywała taka jaka jest w cenniku Hondy na dany moment. Czyli jak czekając na motocykl 3 miesiące ceny podskoczą to lipa. Tak z ciekawości. Ile procent udało Wam się utargować zniżki? Mi tylko 1%
Cytat:
|
Już sobie wyżej odpowiedziałeś. Jest deficyt tych motków na razie więc jak nie chcesz rocznika 21 za normalną cenę to znajdzie się inny co weźmie od ręki:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To nie auto osobowe ze rocznik bedzie mial jakies znaczenie po kilku latach użytkowania.
|
Ja przy zaliczce utargowałem 200 :D jak płaciłem to mnie sprzedawca już przygotował na to, żebym nawet o 10zł nie prosił mniej :) oczywiście chciałem grzecznie zagaić ale się nie ugiął, i dodał, że w tym momencie (wrzesień) biorą zaliczki, ale od razu zaznaczają, że nie obiecują, że przy odbiorze cena będzie taka na jaką się umawiają przy zaliczce jak to było choćby w moim przypadku.
Nie wydaje mi się aby jednak byli na tyle bezczelni, że teraz za 23 900 można kupić, a przy odbiorze zaśpiewają więcej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |
|