![]() |
też mam taki zestaw Wery - tylko, że nie kolorowy i naprawdę zniósł wiele i nie wykazuje objawów jakiegokolwiek zmęczenia. dobry szajs.
dzięki za wskazówki. stop. rozejrzę się. stop. dobry wątek. stop. |
Jeżeli wywołujesz mnie do tablicy (stop, stop, stop) to: : :
nie mam takiego zestawu ale ciał, ciał, ciał |
ja wiedziałem, ze tak będzie! miał trzy pazury! ja wiedziałem...
:D |
Trzy pazury to ma LENIWIEC
ciał amore'k (żeby było motocyklowo) |
1 Załącznik(ów)
|
2 Załącznik(ów)
adaptery do zacisku dla Transalpa 600 z pierwszymi zaciskami ( z krzyżykami) leżą mi już ładnych kilka lat wiec zrobiłem sobie z nich ściągacz :D dzieki nim mozna zalozyc tarcze o srednicy 319mm. mam ich chyba jeszcze z 5 sztuk - jak sie komus przydadza to oddam za koszt produkcji i koszty wysyłki.
|
Szanowni, potrzebuje kupić dobrą opaskę/zaciskacz do montażu pierścieni do małych tłoków o średnicy 64-75 mm. Mój Uasag, którego używałem przez kilkanaście lat poległ, pojechałem do motoryzacyjnego i kupiłem jakieś chińskie gówno, bo tylko takie było, które nie nadaje się do niczego .
|
Puszka po piwie i opaska zaciskowa :)
|
Od zawsze stosowałem przyrządy zrobione pod wymiar na poczekaniu.
Profesjonaliści powiedzą że to profanacja że trzeba mieć super osprzęt , no trudno, jakoś sobie tam radziłem :) Jak bym produkował taśmowo silniki to pewnie wtedy bym pomyślał o firmowym "ściskaczu"ale do tzw okazjonalnego użytku niekoniecznie. |
potrzebujesz sprzet do montazu pierscieni na tloku czy do montazu tłoku z pierscieniami w cylindrze?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |