![]() |
dostałem do rąk dokładnie to czego oczekiwałem. jak jej nie rozwalę to pewnie się razem zestarzejemy. tu mają ten model sporo taniej niż u konkurencji. podobna promocja była jakis czas temu w firmie Conrad, ale widze ze juz sie skonczyła:
https://kamami.pl/lutownice-kolbowe/...019445066.html |
Przyzwoita cena jeśli jest tak dobra jak ludziska piszą
|
jutro na podnosnik wjezdza afra z elektryka po przejsciach wiec bedzie chrzest bojowy, bo nawywijane jest solidnie.
|
iiiii ..... i jak się spisuje , bo też zachorowałem ...??
|
Cytat:
grot jest masywny i nie w kazdy zakamarek sie wcisnie - to raczej zadanie dla ostro zakonczonej kolby - u mnie bedzie robić z kablami instalacji o mniejszym i wiekszym przekroju |
Dzięki . Pomogłeś . Szukam dobrych ofert ... Do moich celów też powinna być OK .Kolbowych mam kilka , ale zawsze szkoda czasu na grzanie ...
Czy Twoim zdaniem warto zaopatrzyć się w zapasowy grot ? Conrad ma w dobrej cenie ;-) Zdrowia ! |
nie mam zdania :( pierwszy raz mam taki sprzet. do kazdego zakupu dochodzi koszt wysylki wiec warto cos z Conrada dobrac. czasem maja swietne okazje a czasem mocno przegna pałe z cena. ta lutownica tez ostatnio u nich była za ~200pln.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
no i wlasnie do takich 'kwiatkow' potrzebna mi byla ta 'spawareczka' - doskonale się sprawdza.
jak rodak ma sobie cos popsuc w motocyklu to na 80% popsuje sobie instalacje elektryczna. dopiero zaczynam porzadki bo na calosci jest mega bajzel. co poeta mial na mysli nie wiem i nie chce wiedziec. bawi mnie tylko legenda jakoby XRV miala wadliwa instalacje i palace sie reulatory - bez 'pomocy' nic sie w/w nie dzieje a awarie wynikaja z nielimitowanej pomyslowosci uzytkownikow. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |