![]() |
|
|
Cytat:
Sam zerkałem na tą przyczepkę ale w tej cenie można dorwać sprawną. |
i pokrzywiony dyszel to wcale nie jest błacha i tania naprawa... chyba że ta ma przykręcany dyszel - co mało prawdopodobne. Dostała porządnie skoro tak się zawinął.
|
http://otomoto.pl/honda-xrv-750-afri...-M3021414.html
Ktoś widział, dosiadał, przeglądał, smakował oleju z tej sztuki ? :) sprzedający MOTO-GARASZ - jakieś opinie ? W internecie nic nie mogłem znaleść, ale może forumowicze coś wiedzą ! Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na mają tez tak mówili a okazał sie strzał roku....
|
Podejrzanie niski przebieg - 31 tys na 12 lat ? Jeźdząc weekendowo po mieście można zrobić więcej :P więc to nie wierze to po 1, po 2 oczywiście cena - mało prawdopodobne żeby zrzucił z 3 - 5 tys za ten oszlifowany bak. Spytać się można gdzie tkwi haczyk i usłyszeć od sprzedającego, że nigdzie:D . Ja mogę jechać go zobaczyć i podjarany kupnem stwierdzić, że to prawda. Więc rzeczywiście trzeba zabrać ze sobą eksperta :). Przyzna się ktoś do wiedzy africo-diagnostycznej z poznania lub okolic ? :) Pozdrawiam
|
ja swoja kupiłem z przebiegiem 37000 za 7000 pln. 07 1995. wszystko było podejzane ale ryzyk fizyk. pojechałem 450 km. Sprzedający kierowniczek Makro wszystko oprucz tankowania i mycia robił w servisie pana Hądy na co mam swistki i papiurki, dostałem karton kosmetyków i wszystkie papiery swiadczace o przebiegu i servisach w niemczech. gościu przez 4 lata zrobił 6000 km. Wiec sie da.
Niech gościu wysle Ci fotki w bardzo duzej rozdzielczosci i ocenisz choc wzrokowo co i jak. Nieraz warto zaryzykować. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|