![]() |
heja! ja i rodrigez dotarlismy bez problemu do domu... dajcie znac co i jak z tym kolesiem z uszkodzona glowa... duzo zdrowka dla niego! jeszcze raz wielkie dzieki dla organizatorow!!! pozdro!!!
|
Fajnie, że kolejni uczestnicy docierają do domu.
Koleś od głowy, oprócz niej (rozcięcie) połamał żeberka, i ogólnie się potłukł, to nie był motocyklista więc kasku nie posiadał:) Jak będzie więcej informacji to wrzucę. Marchewa – dzięki za pomoc i rozruszanie towarzystwa :) Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy, a wtedy mikrofon dostaniesz na wyłączność co by fajnie i wesoło było :):). |
.....zrobiłem 800 km ...wypiłem tyle... że teraz to mogę sterać się o rentę z Polmosu (rano wyglądałem jak Adamek w dziesiątej rundzie )....nie chrapałem......choć współczuje tym którzy musieli tego słuchać .....tym z kapicy współczuje po dwakroć .....dziękuję organizatorom za to że było jak było .....wszystkim za pojezdrzawe ...panu kustoszowi ......fajnie było zobaczyć i poznać .....
|
Cytat:
Było super, fajnie poznać nowe twarze, pozdrowienia dla wszystkich i do następnego spotkania. |
Pięknie dziękujemy !!!
Cieszymy się że kolejni są już w domu cali, i jak wnioskujemy z opisu, zadowoleni z "Wakacji z duchami". |
A my teraz właśnie wróciliśmy do domu ;)
Byliśmy na MRU i na Winobraniu w Zielonej Górze... Było zajebiście! - dzięki wszystkim za przybycie! :) Zapraszamy za rok! - ale wtedy na wycieczkę muszę przygotować jakiegoś off'a :D Bo widziałem, że odcinek szutrowy podobał się najbardziej! No i szkoda, że "pogubiliśmy" się na MRU - mam nadzieję, że byliście w podziemiach i że się podobało, bo nam bardzo! Zdjęcia wkrótce! Jeszcze raz dzięki za doborowe towarzystwo!!!!!!!! |
A kolega z rozciętą głową oberwał od Białej Damy zamkową cegłą?
|
|
impreza zajefajna
widze,że KTM team Gorzów jak zawsze naprawiał sprzęty :) Fresco pili ? |
Pili :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |