![]() |
Grupo Uć, było godnie.
W imieniu Cleo i swoim - dziekuję. |
|
Ukłony uznania dla organizatorów, wielkie dzięki wszystkim za niepowtarzalny klimat, jeszcze większe tym, którzy wiedzą o kim mówie :) Do kolejnego :)
|
Ciec Sieci Mniejszy ze 111, takoz dziekuje pieknie Orgaz... Onan... no Tym Ktorzy Zlot Przygotowali. Bardzo.
Skoro juz sie dorwalem do mikrofonu, to chcialbym tez podziekowac Paniom z domku 111, ze nie wyrzucily Panow z domku 111 na mroz i ziab, a dzielnie znosily [...] nas. Matowi za przewodnikowanie nie dziekuje, bo trasa byla za dluga, za piaszczysta, dziurawa i kreta, a na dodatek czekal na mnie od rana tylko do pierwszej zamiast do 16:30, kiedy to udalo mi sie wreszcie zlozyc motora do kupy. O! samul |
Chcialbym podziekowac w imieniu Martyny mojego zastepcy na imprezach masowych:) Mowila ze takich wariatow to dawno nie widziala i brakowalo jej was. Zdajac relacje wspomniala pewnie tylko ulamek tego co mialo miejce, ale jaki banan pojawil mi sie na twarzy, gdy pierwsze wzmianki byly o Stopie, Mirku, Garwoliniaku,.. Padre, Junior mam nadzieje, ze nic b. powaznego.
Ropuch trzymam kciuki za sukces[od czwartku to kupa czasu:)] Twoja osoba bardzo czesto przewijala sie przez opowiadanie i nie wiem czy powinienem sie cieszyc:) - dzieki za opieke nad nia. Panie i Panowie zazdroszcze, dziekuje i mam nadzieje do zobaczenia kolejnym razem. |
Kto był w Białej - lektura obowiązkowa:
http://africatwin.com.pl/showthread....532#post240532 |
A mam rączki to i też coś skrobnę od siebie.
Organizacja pierwsza klasa. Bardzo dziękuję. Tancerzowi/om...:) również bardzo dziękuję. Kolejarzom też dziękuję za wspólną wycieczkę. Dziura mnie totalnie przerosła. A... nad kierownicą pracuję... Pozdrawiam |
Dziękujemy i cieszymy się, że tak licznie przyjechaliście do Białej.
Działo się wiele, ale nie wydarzyło się absolutnie nic, co podniosłoby ciśnienie Właścicielowi Ośrodka i za to też Wam dziękujemy. Byliście super.:) :bow::bow::bow: Organizatorzy Grupa Uć |
Po losowaniu i wręczaniu nagród otrzymaliśmy zapytania o kompresorki 3 szt które nie były losowane.
Wyjaśniam, że kompresorki nie dotarły do nas i nie mamy żadnej informacji od fundatora dlaczego tak się stało. Organizatorzy Grupa Uć |
i ja dziękuję. Organizatorom za organizację, uczestnikom za uczestnictwo. Żałuję że w sobotę musiałem Was opuścić, choć zrobiłem to jedynie fizycznie, bo mentalnie byłem nadal z Wami.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |