![]() |
mafia w domu. Podziękowania dla organizatorów.
impreza przednia chodź pogoda była średnia ;) i ten piach ah ten tor ;) to błoto eh :Thumbs_Up: 40 km przed Warszawą poszło łożysko w tylnym kole, i przestało padać. dzięki za pomoc przy wymianie dla mafii i Kudłacza ;) ps.Wasilij ty sumienia nie masz jak mogłeś mi sprzedać % jak byłem w takim stanie |
|
http://picasaweb.google.co.uk/DrSpla...96343137063810
Czyja to Afryka jest? Czy to nie czasem ona na allegro nie wisi? :) |
Grupa KIEŁBAŚANA dotarła:) oczywiście z przygodami, ale najważniejsze że cali :)
Wielkie podzieńkowania dla łorganizatorów i Kierowniczki Grażynki;) Jak zwykle klimat zajeb... i towarzystwo przednie:) Wasilczuk białoruski specjał był pyszny;) tylko rano jakoś tak:dizzy: Pozdrawiam, i do następnego:p A jutro znowu do roboty:mur: |
Ramires, nie masz Boga w sercu, jakie Allegro, jaka sprzedaż, przeca to moja Czarnula...
|
Ramires to nie ta sama Afri. tamta z allegro to jakaś rzeźba jest z czachą od 07 kocie oczy a i zlote koła ma
|
melduje ze i ja cało i szczesliwie, choc takze z przygodami wrocilem do domu. Wyobrazcie sobie ze afri obrazila sie na mnie w Belchatowie i odmowila wspolpracy- jajcara jedna odkrecil sobie jedna kleme i udawala awarie reglera:).
Wielkie podziekowania dla organizatorow. Impra git, ekipa git, pogoda prawie git. P.S. Przypomne sie tylko w tym miejscu i zaapeluje do (ewentualnego) szczesliwego znalazcy mojego czerwonego camelbaga-nagroda czeka i sie chlodzi:) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Mnie też zmyliła. Ma po prostu słynne malowanie a'la MotoMotion - taki mają chłopaki styl że wzystko im się z KTMami kojarzy i malują na pomarańczowo |
Witam :-) ja też chciałabym dołączyć się do podziękowań, wielkie ukłony w kierunku organizatorów....
Grażynka, jestem pełna uznania, dzielna dziołcha z Ciebie :-) Impreza była zajefajna, towarzystwo jak zwykle - co tu mówić - zajebiste... uwielbiam te zloty, odkąd Was "bliżej" poznałam he he he :p Ja również grupie Warszawskiej dziękuję za nawinięte kilometry i cierpliwość do początkującej... Dr ginekologowi i Gregorowi za opróżnienie butli kadarki :-))) :friday: Elutce i Krzysiowi za ciepło nie tylko w farelce :Sun: Nie mogę się doczekać kolejnego spotkania :drif:he he he.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |