![]() |
Jolu, Kajt - dzięki wielkie za organizację i świetną atmosferę mimo kiepskiej pogody. Ale przecież nie ważne jest jak i gdzie tylko z kim.
O klasie imprezy niech świadczy to, że Wasil odradzał się na niej jak Fenix ;) Trzymta się. |
No tak na imprezie był jak feniX a wychodził z rana w przebraniu Yeti :P
|
Jolu, Kajtku wielkie dzięki - impreza wspaniała.
Ja też jestem obolały, ale głównie w okolicach brzucha, no tak to już dawno się nie uśmiałem. Atmosfera była taka, że przypomniałem sobie dawne dobre czasy - wiecie jakie. Dziękuję, pozdrawiam. |
Podękowania dla Kajtków - było po prostu zajebiście.
troche fotek miernej jakości ;) http://picasaweb.google.pl/bartolbp/BEdW2008# |
Jolu, Kajtku podziękowanka serdeczne ode mnie i od grupy warszawskiej za jak zwykle fajną imprezkę :Thumbs_Up:
Podziękowania również dla Ramiresa że mi uratował dupę i przywiózł klocki, któr nie wiedzieć czemu skończyły się z nienacka w tym błocku :D |
Joluś nie było okazji podziękować za opiekę bo mnie łodziaki strasznie goniły, zatem kłaniam się w pas masz u mnie duuużą boomboniere. Kajtek było znowu super ale masz w ryj że nie napisałeś o tym że pustynia zeżyra klocki, wracałem do doma bez hamulców 80 km/h to max na gierkówce.Miło było poznać kilka nowych osób i jedną niemiło.zdjęc nie pokaże bo aparatu nie było kiedy wyjąć. joł
|
Cytat:
|
pozdrowienia dla wszystkich i podziękowania za wspaniałą atmosferę.(Paweł&Lidka,Gregor,Chubi,Krrzyś&Elunia, Maćka)pS.szczególne ucałowania dla przesympatycznej i miłej Pani Ani .
|
wielkie thx za miłą imprę, fajna trasę i piach w zębach.
|
dziękuje organizatorom i współbiesiadnikom. klocki chyba mi dojechały ale pohamowania to mi brakowało.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |