![]() |
Cytat:
|
Naczelny masz ze mną na pieńku :Sarcastic:
Gdzie się zapodziałeś?? |
12 Załącznik(ów)
Gocha dochodź szybko .......... do zdrówka ;)
Mały popas po drodze Dreed zamawia ....... zapomniałem, ale wygląda jak .....nieważne :D:D:D Załącznik 32265 My odmieńcy mamy .... Załącznik 32266 Pojedli i popili ..... obieramy nowy cel Załącznik 32267 Przed wjazdem na schron robimy zakupy i poznajemy lokalesów Załącznik 32272 ...... nowy kolega z Jeleśnicy Załącznik 32271 Po zakupach Naczelny prowadzi nas do schronu Po drodze gubimy zakupy i niektórzy glebią ;) Załącznik 32269 Załącznik 32270 Home sweet home Załącznik 32273 Załącznik 32274 .... oaza spokoju :D Załącznik 32275 wielki mecz siatkówki Załącznik 32276 CDN ..... może |
Garść zdjęć, dla "rozgorączkowanych" także:D
https://picasaweb.google.com/1127076...954335/NaLasku |
Extra fotki :Thumbs_Up: :Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Pozdrówka dla Madzi i ........ kurczak był mega...... chce jeszcze. :D:D:D |
Mygosia mnie tez dopadlo cos wczoraj w nocy :/
|
Uuu bidoku :(
W sumie ja miałam tylko dreszcze, gorączkę 38,5 i niechęć do jedzenia przez 2 dni [3 kromeczki prawie suchego chleba tylko zjadłam przez ten czas]. Nawadniałam się i spałam - dzisiaj rano gorączki nie było, ale mooocno słaba byłam. Mam nadzieję, że poradzisz sobie z infekcją równie szybko :) |
mi też niedoooobrzeeee... czy to to właśnie? ale mnie dopiero dziś z rana... :(
czyli to jednak nie afrykańska gorączka... skoro dreed też padł jej ofiarą... A... a dla tych, co miejscowości nie rozróżniają, oprócz tych bardzo sugestywnych... to lokales z foty to zapewne z Jeleśni :hehehe: bądźcie zdrowi! |
Naczelny melduje noc z wymiotami i osłabienie organizmu.
Cały dzień dniem sraczki. Zlot cały czas trwa i dokonuje w nas oczyszczenia! |
Cytat:
proszę.... z tego śmiechu niekoniecznie będzie mi lepiej :haha2: a może to te lody po ostatnim offiku? hm? zróbmy sondę: ktoś z jedzących lody w niedzielę obył się bez "dnia sraczki"? :D Jak reset, to reset... czyszczenie bebechów... Na co ten wątek schodzi.... :dizzy: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |