![]() |
Samul ... Ty nic nie mów, te od Ciebie są ok, ale na błoto juz nie teges, za ładne ;)
ale teraz juz mam upatrzone - tylko kurna pare $$$ kosztuja |
Mam dwie propozycje w rozmiarze 44, zdaje mi sie, ze twarde bestie jedne i drugie:
http://images.qxlricardo.com/ImgUser...381384_Big.jpg Sinisalo S-type http://images.qxlricardo.com/ImgUser...4290_2_Big.jpg Sidi Crossfire Pytanie jest... ktos zna te buciki? Jakie macie o nich zdanie? z gory dziekuje za opinie, samul |
Noo SIDI Crossfire to chyba klasa sama w sobie wśród butów Enduro ...
|
1 Załącznik(ów)
A ja wyleczyłem się ze strażackich jak kupiłem i założyłem sobie Diadory MUD...
Załącznik 909 Moje odczucia po małych przebieżkach: buty na królową powinny być wysokie - zupełnie inaczej się jeździ, inaczej balansuje ciałem na dziurach i w ogóle - ale to chyba wszyscy wiedzą. - znaczy bezpieczniej, większe czucie motonga w moim przypadku (skręcone obie kostki i ciągle bolą) usztywnienie kostek to podstawa !!! Takie buty mi to dają ... po za tym... do każdego buta niestety ja się muszę przyzwyczaić - czytaj poodbijać, zatrzeć rozbić boleśnie nie but tylko nogę :) - taki jest mój los i z tym się liczę - kupiłem je niby w moim rozmiarze i na razie przepacam co by się nasiąkły i rozbiły zdeczko ... No i obsługa motonga – zdecydowanie inaczej !!! pamiętajmy wszyscy jak się obkupimy - biegi inaczej wchodzą (bądź nie) i w ogóle. Na razie jest OK. po trasie dłuższej (po 7 września może coś jeszcze dopiszę w kwestii MUD) |
Cześć,
Interesują mnie te buty. Czy możemy się jakoś umówić? Pozdr, Maciej (ten od skarpetek z AgroDisco) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jak ja q...wa wróciłem do domu :confused:;) |
Witam macie może pojęcie czy można gdzieś w Krakowie lub okolicach przymierzyć buty firmy OXTAR ?? Interesuje mnie konkretnie model TCX PRO2,
wiem że są dostępne na allegro ale chętnie bym je przymierzył przed kupnem. pozdrawiam |
Nie wiem gdzie przymierzyć ale ja kupiłem w ciemno TCX Pro 2 o numer większe i to by strzał w dziesiątkę :)
Zamiast kupować na allegro za ponad 900 PLN poszukaj na angielskim ebay-u. Ja kupiłem swoje za 164,99 GBP łącznie z przesyłką. |
Cytat:
A jak żeś je wyrwał za tę kwotę, podziel się wiedzą. Wyglądają na solidne, sam chętnie bym za tę kwotę kupił. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |