![]() |
witam, w zeszłym roku wiosną udało się pojechać na Kłodzką i Podlasie bo terminy się nie pokrywały, niestety w tym roku musiałem wybrać jedną z tych imprez . Bawcie się wspaniale i mam nadzieję że zobaczymy się jesienią :) Fabrizio mam nadzieje ze wszyscy w kazamatach poczują powiew południa dzięki Tobie .
|
Na pewno będę się starał najlepiej jak tylko potrafię znasz mnie ;););)
No to miłe zabawę kolego :blues::zdrufko::chleje::D:D:D |
Dlaczego siedzę przed komputerem i mam idiotyczny banan
na głębie ??:lol19::lol19::hehehe::hehehe: Chyba Kłodzko zaczyna już na mnie działać ;);) |
To myśl o wódzie i towarzystwie tak na Ciebie działa :D
Raczej myśl o zimnie, wilgoci, przeciągu, nocnym chrapaniu, braku cywilizowanych sanitariatów (warunki twierdzy) itd. nie powoduje uśmiechu na twarzy nikogo. No chyba, że osobniki z południa czują inaczej :haha2: |
3 Załącznik(ów)
Ja myślę tylko o towarzystwo to jest dla mnie ważny ;) reszta to tylko dodaje koloru :haha2::haha2:
Pytanie kto pamięta RENATO z Tychy ???? o to jego Afri po ukończonym remoncie mogę tylko powiedzieć ze teraz jest 780 :drif::drif::drif::drif::drif: .................................................. .................................................. ...... |
Witam.
Nigdy nie byłem na żadnym motocyklowym zlocie, nie znamy się, ale poczytałem, pooglądałem i mam wielką ochotę spróbować. To musi być fajne ;-) Niech ktoś coś zaraz napisze, bo jak znam życie, to będę odświeżał do rana LOL 1:Fabrizio13 2:kulka 3:Miras Sc 4:rubin + maxbor + 1 5.mishieck 6.rumpel 7.Raviking 8.Sławek 9.Puntek 10.Bliźniak +1 11.Kudłaty 12,Winc74 13.Cumuulus 14.Rychu72 15.Brambi 16.tomkow 17.IgI 18. vOOytas 19. bartol 20.Rum cajs 21 Habahaba 22.norbicom1 +1 23. mario 24. endrju 25. gad 26. greton 27. Kupek 28. Graz - 50/50 :/ 29. Kitu 30.Ramoneza 31.Sulik 32. zaczekaj 33. wegiel 34.ENDRIU.AK 35.Jarek 36.Kosmal 37.Jaki 38.Cheniek 39.Pluton 40.Grucha 41.Rafex (brat mój) 42. Futrzak 43. Marynarzmarek 44. Radekmoto3 45. ŁysyDLE 46. Jagna 47. acokurra |
dawaj do nas ;);) nie pożałujesz ;);) jak mówi kolega Grucha
Raczej myśl o zimnie, wilgoci, przeciągu, nocnym chrapaniu, braku cywilizowanych sanitariatów (warunki twierdzy) :chleje::zdrufko::beer2::kumbaya::kumbaya::kumbaya : |
acokurra lecimy z Wro w piątek po południu jak chcesz się załapać to pisz/dzwoń
607 405 dwa cztery trzy Dzida :D |
Dzięki! Nie jestem jeszcze pewny czy po pracy nie będę musiał odebrać bąka z przedszkola, jeśli nie, to jestem wolny koło 16. W kontakcie.
|
Mnie raczej nie będzie nadczym ubolewam ; (
Twierdza oprucz wszystkich wad ma jeden plus to właśnie wu jestescie tym plusem ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |