![]() |
Słodziu¶ a ja wracaj±c do domu t± samo trasa co ci pokazałem to zaliczyłem mega glebe :lol8::lol8::lol8: normalnie tam gdzie mi nosiło za pierwszym razem :mur: dobierałem sie do niej bardzo ambitniej ale Afra majtała mi na każda stronę aż w końcu na samej górce trafiłem na korzeń co powodowało STOP klatka :haha2: no i poleciałem jak superman prosto za szyba i głowa uderzyłem o mały drzewko aż go prawie skosiłem :dizzy::dizzy::dizzy: oczywi¶cie mój kochany kumpel Yuris79 nawet nie zauważył ze upadłem i trochę mu zajęło zanim wrócił :lol19::lol19::lol19: Noooo dobra koniec marudzenie kto ma lewe przedni kierunek na zbyciu ??? :D:D:D
I tak tam wrócę musie odnaleĽć narzędziówkę :D:D:D |
Fabrizio przewracanie jest bez sensu, nie wolno tak ;) :D
|
|
Fabrizio13, jak chcesz to mam kierunek dla Ciebie. Jest guma nieco popękana ale sprawny i działa.
W weekend latam, możemy sie gdzie¶ spikn±ć i może kilka km zrobić. |
https://plus.google.com/photos/11107...44861337311441
Kilka ode mnie |
1 Zał±cznik(ów)
qbaRD07 wiesz ze chyba czytasz mi my¶lach bo wła¶nie mam zamiar polatać w sobotę :)
ale w puszcze Noteckie koło Skwierzyna nie wiem czy ci to może pasować ???? widoki s± bajecznie warto tam pojechać :p:p a z kierunkiem daj mi znać na priv co gdzie i jak ok ??? dziękuje ;-) |
http://mobile.autokult.pl/3574,mistr...ebe-parkingowa tu co¶ na pocieszenie nawet najlepszym czasem nie wychodzi
|
Wywracanie się jest bez sensu bo jak się wywrócisz to automatycznie nie jedziesz a jechanie jest fajniejsze niż stanie w miejscu, łot logika :)
Dobre jeeeee, oficjalnie ogłaszam, że zarzucam mocniejsze alkohole na jaki¶ czas :) AAaaaa PS. Dzisiaj Rupert się pochwalił, że wie że Ľle robili¶cie ze ¶ledziami. Niech sam powie co i jak :) |
Fabrizio skoro jechales tam Jeszcze ambitnej to złamany migacz to żadna strata. Ja jad±c za tob± bardziej my¶lałem o pęknietej ramie, potrzaskanych owiewkach i złamaniach otwartych gdybym sie tam wywalił.
|
Ta trasa jest zajefajna nie moge sie powtrzymac od czasu do czasu musie tam tedy jechac to proba umietnosci i maszyne ;-)a straty musia byc w enduro wystarczy patrzyc na Afry Misza ;-) he he he he
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |