![]() |
ma ktoś taki kask na Podkarpaciu? Rzeszów, Krosno Sanok Jasło? rozmiar L lub XL. potrzebuję przymierzyć. nolana mam l ale mierzyłem scorpiona i już xl.. a w niemcowni sa xl dostępne i trochę boję się zamawiać na pałę.
|
Weź rozmiar większy od nolana i będzie ok. Ja nolana miałem 58 a nexx 59 i większość tak robi
|
Ja Nolana N103 mam M a Nexxa XL. Nexx jest duzo węższy przy policzkach niż Nolan
|
ja wlasnie zamowilem nowego Nexxa X.WEED 2 w bialym kolorze i czekam na delivrke ;) problem w tym ze czas oczkiwania to 4 tygodnie,wiec swoj kask powinieniem dostac ok 20 czerwca dopiero, z czego nie jestem zbyt szczesliwy............ no ale coz zrobic taki life ;D ,mam zamowiony rozmiar M taki jak obecny Shoei
|
Po ostatniej Grecji stwierdzam że czarny kask to lipa i grzeje w lep dużo bardziej niż do białego. Malował już ktoś ta czarna gumowa powłokę? Myślę nad plastidipem fluo albo biel
|
Cytat:
|
Cytat:
Dowiedz się dokładnie jaki jest rozmiar - średnica głowy i bierz jak mówią ten rozmiar (w centymetrach) większy. Ja mam 59 a kask w XL jest chyba na 60-61cm. Wchodzi i nie ma żadnego luzu... Pozdro. |
Ta gumowa powłoka fajnie po Nitrze schodzi, najpierw pociapac dookoła a później jakaś szmata to usuwać. Jest trochę zabawy ale jak chce się przemalować to warto :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |