![]() |
|
Melduję, że wróciłam!
Cała i mokra :D W tamtą stronę dobijał kurz [Naczelniku - dziękuję Ci za super ślad offowy Racibórz-Kłodzko :) ], a w tą 2 ulewy... Fajowo było :) Dziękuję Fabrizio, że Ci się chciało! |
11 Załącznik(ów)
Wielki dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i przepraszam za piątkowy stresik ale ja naprawdę mocno się w to angażuje i dla mnie jest bardzo ważny wasze bezpieczeństwo, tak więc będę was zawsze uczulał na tym punkcie ;););) i proszę mi nie powskakiwać bo jak sami wiedzieliście mam temperament :haha2::haha2::haha2: Jeszcze raz wszystkim dziękuje :bow::bow::bow::D:D:D
|
Grupa Śląsko-Somalijska już w domu.
Osobiście chciałbym podziękować: - wszystkim uczestnikom za świetną zabawę, :kumbaya::zdrufko::grass: - Fabrizio za doskonałą organizację i trzymanie za mordę krnąbrnych i niepokornych,:Thumbs_Up: - kompanom za bezpieczną podróż do i z twierdzy:at::lc8: Aleee ....... Muszę do tej słodyczy wlać łyżkę dziegciu. Nie daje mi spokoju pytanie: KTO I DLACZEGO POSPUSZCZAŁ POWIETRZE WSZYSTKIM CZTEREM KTM-om Z "MIASTECZKA NAMIOTOWEGO" zza fosy ???? Co złego zrobili Bartol, Grucha, Rumpel, czy Korn żeby ich karać?????? Dlaczego tylko KTM-om, przecież stały tam też cztery Afryczki?? Tego na imprezach afrykańskich wcześniej nie było. Zdarzają się czasami żarty i "głupie numery", ale MŚCIWOŚĆ i ZAWIŚĆ były obce tej społeczności. Bo tak perfidny czyn trudno mi nazwać dziełem przypadku, tym bardziej że sprawca musiał się zdobyć na wysiłek obejścia całego podjazdu. Nie liczę na przyznanie się sprawcy do winy, ale oczekuję ogólnego potępienia tego typu praktyk, w stosunku do kogokolwiek, na czymkolwiek by nie jeździł. Kimkolwiek jesteś człowieku, żal mi cię :(:(:( |
Naczelny się melduje :)
Było jak zwykle pierwsza klasa! :) |
Było świetnie! Dzięki Wam wszystkim za imprezę:) I nawet offu nie było mało:at:
|
Miras Sc popieram twoje zdanie żart, jak tak można go nazwać, był w złym guście :Sarcastic::Sarcastic::Sarcastic:
|
Dzieki wszystkim za super impreze i miłe towarzystwo :)
Do zobaczenia mam nadzieje w przyszłym roku na nastepnej Twierdzy :) |
DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE DZIĘKI DZIEKI DZIĘKUJE:)) WSZYSTKIM... !!POTĘPIAM tego typu praktyk, w stosunku do kogokolwiek, na czymkolwiek by nie jeździł.!!
|
Ale że co? Pompki nie mieli? Jakby mi ktoś spuścił powietrze to bym się pośmiał, napompował i pojechał. Nie bardzo kumam o co afera.
A tak to fajoska impreza i ledwo na oczy patrzę, zmęczenie to najlepszy miernik :D :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: dzięki :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |