![]() |
Piszę o RaceTech, ale lezan mówił, że YSS pracuje podobnie, a podobno nawet lepiej.
Cena to 362 zł plus dostawa. |
Cytat:
|
budowa emulatora jest tak nieskomplikowana, że trudno raczej porównać co lepsze
|
Cytat:
Oczywiście totalnym ignorantem nie jestem, wiem, że finalny produkt to pomysł, setki godzin pracy grupy ludzi, urządzenia, budynki, prąd, reklama, kawa, obiadki, zwolnienia lekarskie, urlopy etc ;) |
emulatory YSS zalozone w RD04. olej 10W syntetyk Motul 620ccm. jak Spajder potestuje prosze o recenzje.
nastaw 2,5 obrotu. 6 otworow 8mm. |
Tez właśnie założyliśmy do mojej czwórki emulatory przy okazji wymiana uszczelniaczy i all ballsy. W lagach był straszny syf wiec mogę być nie obiektywny ale jestem strasznie ciekawy efektu.
|
Tomas od dziś świat będzie inny. Uwierz mi.
Ja dalej nie mogę wyjść z podziwu, a przejechałem tylko 20 km, bo noc była. To najlepiej wydana kasa na moto. Jutro coś polatam więcej, to napiszę swoją reakcję. Już nie mogę się doczekać jazdy. |
Aż tak mówisz. Zobaczymy
|
Byłem dziś z wizytą u Mikiego w Głogowie.
Dałem mu spróbować "soczku" zwanego nowa zawiecha w RD04. Jak zsiadł z moto, to banan na twarzy. Przy jego swapie z KAT-a, moja zawiecha to...KAT x 2 ;) Jutro dłuższa jazda się zapowiada, więc napiszę po powrocie więcej info. Na chwilę obecną, to mam wrażenie, że przedtem jeździłem jakimś paździerzem, co nie skręcał i cały czas walił dobicia i walił się w zakrętach. Teraz Afra idzie jak po sznurku w łukach, sama się składa leciutko i delikatne muśnięcie kierą i kolankiem i już wjeżdżam w winkle. |
Cytat:
A może ja wpadnę? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |