![]() |
Cytat:
Myślałem, że po powrocie sprawa będzie rozwiązana. Niestety okazało się, że ciągle jest problem ze średnicą narzędzi tnących. Otrzymałem w tym tygodniu takiego maila z biura Świątka: "Pana zamówienie jest w trakcje realizacji W związku z koniecznością opracowania i wykonania specjalnego narzędzia do obróbki wieloklinów Pana zamówienie zostanie skończone najprawdopodobniej pod koniec września." Czyli nic nowego, to już było przed moim wyjazdem. Dzwonię dzisiaj do szefa firmy i rozmawiam co jest. Okazuje się, że walczą z tematem bo problem jest z konstrukcją noża o takiej małej średnicy żeby stworzyć identyczne przejście z nacięcia w owal. Deklaracja że do końca września będzie. Kraft mówi, że wytrzyma jeszcze z silnikiem rozłożonym. Czekamy. |
nic nowego...
|
Dzisiaj telefon do Świątka - według umowy we wrześniu miałem się kontaktować.
Info: prace postępują, jedno narzędzie, które wykonali nie sprostało, zrobili drugie. Umówieni jesteśmy na telefon za dwa tygodnie. |
Kraft bądź cierpliwy :)
|
czyli nie w tym roku ....
|
Jedziemy dalej z informacjami - z dzisiaj...
Cytat: Posuwamy się powoli. Mamy przygotowane płytki skrawające i teraz zrobimy specjalny frez do wykonania rowków. Przydało by się koło łańcuchowe na wzór. Teraz pytanie kto mógłby takie dosłać do Świątka - najlepiej nowe/niewyrobione, żeby nie zrobić kopii zużytego wieloklinu. |
Nowa zębatka afam (od Trampka ) może być?
|
Raczej chyba chodzi o hondowską oryginalną i do Afryki.
|
Mogę podesłać nową zębatkę OEM HONDA na wzór :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |