![]() |
Myku, jak coś to ja okazyjnie mogę od Ciebie kupić nawet dzisiaj :)
|
Odezwę sie na pw. co do kosztów. Subframe jest na razie bez zmian ale kombinuje coś . Warze w ciuchach moto około 75Kg . Byłem teraz w mongoli i miałem rogala XL i narzedziówke . Jakieś 35kg bagażu i stwierdziłem ze nie powinno być problemu.
|
Co do ceny dajcie mi chwile aby to wycenić. Przed wyjazdem gmole jeszcze trochę zmodyfikowałem . Postaram się fote zamieścić.
|
no dobra a co zrobiles z przednim zawieszeniem?
|
Cytat:
Koszta dekla to ok 570 z wysylka plus te lozyska( 60pln), ktor juz mam DAj znac jak bedziesz mial kogos kto to zrobi. Tam jest toczenie, chlodzenie ,podgrzewanie i wciskanie konieczne :) :mur: |
Mój stary zbiornik sprzedałem. Co do gmoli to modyfikuje je jak najlepiej i daj znać :)
|
ja mam maly bak z tylu na wzor xtanka...
|
Też mam 4.5 L z tyłu ale chciałbym ze 20 l mieć...Ale i tak mam zasięg prawie jak AT ;)
|
1 Załącznik(ów)
No mnie sie wydaje ze bedzie za ciezko i szeroko, tutaj czasami widez jakies sztuki wiec jak chcesz to moge Ci poszukac jakiegos 2 handa do 500e.
Na ukrainie bylismy teraz w sumie to i tak wystarczal glowny bak, a na przelotowki to stwierdzam, ze te 16 litrow daje rade, w koncy jadac do 120km/h bierze okolo 3 litrow :) W razie czego 2 litrowa butla coli po koli daje rade, uzywalem tego w Kirgizji w At i zawsze bylo spokojniej w glowie. Nie sadze zeby gdzies gzie jezdzimy dystanse pomiedzy miejscami tankowania byly wieksze nie 450km, no i do tego moto jest ciagle waskie. Mnie interesuje czacha ktora moze byc demontowana na czas wyjazdow bez przelotow. Pzdr |
xchaaa
2 Załącznik(ów)
Nasze xch
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |