![]() |
My też już w chałupie, dziękujemy onanizatorom za super organizację i całej reszcie ekipy za wspólną zabawę. Było zarąbiście :)
|
Biała
2 Załącznik(ów)
Witam.
Wczoraj miałem przyjemność odwiedzić Białą i Afrykańczyków. Razem z Vertusem wpadliśmy wieczorkiem na przysłowiową kawę . Poznałem nowych i ciekawych ludzi. Nawet wziąłem udział w jednej konkurencji. Szusowanie deskami po boisku . Miło mi było bardzo bo to mój pierwszy zlot. Mam nadzieję,że będą następne. Dzięki . Acha... Dziękuję ekipie z Podlasia za smaczne wyroby własne :-) |
6 Załącznik(ów)
Dzięki Stopa i Sołtys za Białą, za całą organizację, bo było idealnie, dzięki wszystkim że przyjechali. Było dużo śmiechu i pogawędek. Sołtys z tą kamerą może być dobry pomysł :D Dostalim chleb z "dżemem ze świni" (smalcem) i ogurasy :) Załącznik 65118 Był wypad nad Pilicę, ekipa stacjonarna moczyła dupy na miejscu, a ekipa ADV płynęła kajakami... z tego co Fassi i Wojtek opowiadali, to chyba pływaniem nie można tego nazwać :) Załącznik 65119 Hmm, może niech sama Demolka powie o co tu chodzi :), szacun dla niej i chłopaków za przyjazd na Białą... offem 7 godzin... w nocy Załącznik 65117 Kucharki dostały "małe co nieco" i prawie sfajczyły budę. Załącznik 65120 Był mecz piłki nożnej na "Cejrowskiego" Załącznik 65121 Stopa przez megafon wrzeszczał "szybciej ku**a, bo każę Was wychłostać" ;) Załącznik 65122 Zdjęcia robiłem w sumie tylko w sobotę, reszta w linku, choć dużo nie ma. https://goo.gl/photos/DQSA5CVRgsUcRRoX8 |
Cytat:
|
Dzięki Panie i Panowie za super zabawę w najlepszym towarzystwie :)
Szczególne podziękowania dla sąsiadów - Ślązacy i Podlasiacy - z wami to zawsze wesoło i smacznie :friday: A oczywiście największe podziękowania dla organizatorów - Stopa, Sołtys...nie mogę się doczekać kolejnego zlotu.:bow: PS. Na następny raz też poproszę kajaki :Thumbs_Up: Geronimo, ja w nartach byłem w drugiej osadzie - tej z "Kucami" dzięki którym tak to szusowanie fajnie wyszło :D |
Biała to Biała.
I było jak zawsze rewelacyjnie, tylko jakoś tak ciepło dla odmiany. |
83 Załącznik(ów)
Cześć
miałem takie zdjęcia. CIAŁ |
Cytat:
|
Wielkie dzięki!!!! Wiata, stołówka i Pilica ;) Do następnego :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |