Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   "Życie to sztuka wyboru" czyli pojechali w góry a wrócili... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=29347)

mirkoslawski 06.06.2017 23:02

[QUOTE=ATomek;534415]
Cytat:

Napisał mirkoslawski;
Jakieś 15 km przed Trebinje znajduję kemping i ponownie jest w lekkim szoku - wita mnie kobieta, około 40 lat z uśmiechem na twarzy... /QUOTE

Wygląda mi to na EKO-KAMP Trebinje (www.trebinje.kamp.com)
Jeśli to ta w niebieskim, toTatiana. Podobna sytuacja do Twojej. Po imprezie zwoziliśmy się taczkami do namiotów. Mili ludzie ci Serbowie :D

Załącznik 71189

Tak, to Tatiana :) Super miejsce ;)

I dzięki, że czytacie :)

Pirania 06.06.2017 23:09

omijając już czułości..;) wciąż jestem pod wrażeniem Twojej wyprawy..mimo, że miejsca na wyciągnięcie ręki to opis na najwyższym poziomie jakby z końca Świata i podróży trwającej rok, dwa..:bow::bow:

Co do wypadow z kumplami czy samotnych..to osobiście mam podejście 0 v 1. Albo wypad z osobami gdzie jest chemia non stop, gdzie podczas jazdy robimy sobie jaja i to każdy z każdego, gdzie każdy wspólny km jest przygoda..[ tutaj prześlę buziaki dla Jokera i Herniego ;)] lub..dymac jazdę z Kims na sile..

Lucky Luke 06.06.2017 23:33

Mirko fajnie się czyta.
Sam kiedyś miałem podobną sytuacje z kumplem , którego wydawało mi się , że dobrze znam. Chłopak na UA zwyczajnie powiedział mi , "że nie jedzie dalej i żebym się pierdo!*ł" :D

Zmyler 07.06.2017 07:42

Mirko duży szacun za szczere ukazanie uczuć i przemyśleń osobistych. Nie każdego na to stać.
Czekam na dalszy ciąg.

sluza 07.06.2017 09:58

Cytat:

Napisał Lucky Luke (Post 534423)
Mirko fajnie się czyta.
Sam kiedyś miałem podobną sytuacje z kumplem , którego wydawało mi się , że dobrze znam. Chłopak na UA zwyczajnie powiedział mi , "że nie jedzie dalej i żebym się pierdo!*ł" :D

Tak to jest, że nic bardziej nie weryfikuje niż podróż we dwójkę. W większej grupie łatwiej. Nie ma co oceniać, bo każdy może mieć jakiś swój ważny powód, zwykle najważniejszym jest rozłąka/tęsknota, którą najtrudniej się znosi.

redrobo 07.06.2017 10:00

... nowy typ offtopu... wrzucic cos dla zmyłki - zupelnie z dupy:)
a w temacie dyskusji: zawsze mozna sie poklocic, to normalne dla ludzi, jednak prawdziwa wygrana jest gdy kryzys idzie szybko w niepamiec, szybko znajduje sie dobre strony i nastepuje zgoda z tym drugim i z samym soba. Albo sie jest foszasta panna albo nie.:)

Franz 07.06.2017 10:18

Z relacji nie wyczytalem. Mieliscie po tygodniu jazdy dobę na relaks, nic nie robienie etc.
Mozna coś zwiedzić, przepierke zrobic, czy po prostu wystawić dupe na słońcu i popijać piwo
Zmęczenie , stres się kumuluje . W miare wzrostu czlowiek staje sie drazliwy i byle bzdety
Zaczynaja przeszkadzać.

Kompan w podróży to nie baba , ktora mozna bzyknac i jutrzejszy dzien zaczyna sie od nowa :D

Przy dluzszych wyjazdach meskim gronie trzeba znaleźć czas na odpoczynek , picie zwiedzenie
By dać ujscie negatywnym emocjom

Pirania 07.06.2017 10:26

Cytat:

Napisał Franz (Post 534459)
Kompan w podróży to nie baba , ktora mozna bzyknac i jutrzejszy dzien zaczyna sie od nowa :D

:Thumbs_Up::haha2::haha2::haha2:

mirkoslawski 07.06.2017 10:31

Pany - rozjechaliśmy się bo się do długiej jazdy ze sobą nie nadawaliśmy i już. W moim odczuciu i z perspektywy czasu dobrze się stało. Nie oceniajcie Mateusza bo to ja z Nim jechałem a nie Wy. Mati zrobił to co uznał za słuszne i tyle.

Peace :)

Kisiel 07.06.2017 10:40

Cytat:

Napisał mirkoslawski (Post 534389)
Dzień 9.

(...) Dojeżdżam do granicy ale coś mi się nie podoba..."granica" to buda i jeden pogranicznik. Tenże wychodzi mi na powitanie, z uśmiechem i ręką na spluwie...no to mam pierwszą samotną przygodę :D Zatrzymuje się gaszę moto a ten pogranicznik z uśmiechem na twarzy i ręką na spluwie mówi "Its local border only!". No to piknie.

Możesz dać namiary / wskazać to przejście "local border only"? Thx!
Czyta się :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41.