![]() |
Wszystkie zamówione części garderoby dotarły szybciutko i bezproblemowo. Dzięki nagłemu nawrotowi " morderczych mrozów" zostały również wypróbowane. Po noszeniu wypada rzeczy wyprać. Jakież było moje zdziwienie gdy przy praniu woda zrobiła się fioletowa. Jednocześnie byłem bardzo szczęśliwy, że postanowiłem wyprać koszulkę ręcznie a nie jak zwykle wrzucić do pralki na program "wełna " 30*C bo wszystko co by się z koszulką prało nabrałoby sinych odcieni. Naprawdę byłem mocno zaskoczony, że jeszcze dziś takie przypadki puszczania koloru się zdarzają. Bielizna działa prawidłowo i ma wartość dodaną, wskaźnik intensywności treningu, jak się mocno wysilisz to można pochwalić się fioletowymi wzorkami :D ;)
|
Dotychczas nie mieliśmy żadnych problemów z migracją barwnika ale sprawdzimy to. Ja zawsze piorę w pralce. Dzięki za zgłoszenie.
|
Koszule dotarły i są ok.A takie pytanie jak to prać coby nie zniszczyć za szybko?
|
Bluza dziś dotarła, w sobotę będą testy ;) dzięki!
|
Ja jak zwykle spóźniony ;)
Jest jeszcze szansa na l/xl z długim rękawem? |
Sprawdzimy czy coś się ostało.
|
Ja jeśli coś zostało to XL lub XXL
|
Stan magazynowy
Witam,
Pozostałych zainteresowanych informuję o dostępności: DŁUGI RĘKAW: XXL - 1 sztuka 3XL - 2 sztuki KRÓTKI RĘKAW: XS - 1 sztuka XL - 1 sztuka LEGGINSY: M - 1 sztuka L - 1 sztuka W razie pytań proszę o kontakt. Konrad tel 609 633 699 kons@odziezrobocza.pl |
Koszulkę XL krótki rękaw biorę w takim razie! PW
|
Długi rękaw mamy w magazynie więc gdyby ktoś potrzebował to są dostępne.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |