![]() |
Bez daszka tez szarpie, ja jezdze w zwyklym kasku "drogowym". Pytanie czy problemu nie rozwiaze oprocz deflektora na zbiornik dodatkowy deflektor na krancu szyby ? Albo czy wogole glownym zrodlem nie jest powietrze przeplywajace nad szyba, zamiast przy zbiorniku ?
|
191 cm, deflektor na zbiorniku i niski na standardowej szybie. Latam w kasku z daszkiem i żadnego problemu.
|
Ostatnio przejechałem się fjr1300 ziomeczka.
Niestety- na afryce napierdala wiatrem z każdej strony :( Trzeba to zaakceptować |
Spróbuj tą fujarą wjechać tam gdzie królową
|
Cytat:
Sent from my G8441 using Tapatalk |
Bukowski z całym szacunkiem nie mogę się zgodzić z tym nie skręcaniem. Miałem okazję zamienic się na motocykle z kilkoma kolegami (na fjr1300) i śmiem twierdzić że jeździ, skręca, hamuje wyśmienicie. Jazda pętlą bieszczadzką to sam miód. Super hamulce, mocny dół i pewne prowadzenie w głębokich zakrętach utwierdziły mnie w przekonaniu że to najlepszy motocykl w swojej klasie. Ale to moje zdanie.
|
Jak dla mnie to wali się w zakrętach. NAT czy nawet RD07 przy fjr składa się jak baletnica.. Co nie zmienia mojej bardzo dobrej opinii o tym motocyklu. W każdym razie po 10 dniach z ogromną przyjemnością wróciłem na Afrykę, a kumpel rozgląda się za NAT :D
Sent from my G8441 using Tapatalk |
Cytat:
|
Dziś powrót ze Słowacji. Kask mi wytrzęsło okrutnie. W moim przypadku (Atas, 192cm) wystarczy reką zasłonić przestrzeń pokiedzy bakiem a kierownicą i drżenie momentalnie znika. Ale głupio tak jechać 4h autostradą :)
|
Cytat:
Powoli rozglądam się za kolejna FJ1200 tak na marginesie. Jedyne moto po kilkunastu za jakim autentycznie tęsknie... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |