![]() |
Nie bluźnij Grzechu ;).
|
Cytat:
https://i.ndtvimg.com/i/2016-11/2017...1478678561.jpg |
Cytat:
|
GS 82tyś zł ATAS 62tyś zł... to jednak spora rożnica,nawet gdyby GS kosztował o 10 mniej niż AS to nawet bym nie popatrzył w jego stronę.
Tak samo nie miałbym oporów, żeby się przesiąść z mojej na AS Nawet pisałem do mojego dilera, to napisał że musiałbym 20 do mojej dopłacić... gdybym tak obrał moją z gadżetów i wyprzedał wszystko, część z tej dopłaty by się wróciła... Jednak sprzęt za 62tyś to już naprawde byłoby mi szkoda orać w offie... Dlatego będę sobie dalej grzebał moją:) |
Jak nowa cała poprawiona to co byś Mada poprawiał?:D
|
tuning optyczny
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
"Ostrym nożem odciąć białą otoczkę z żyłki po zewnętrznej części mięsa. Pokroić na 4 plastry. Położyć na desce i dokładnie roztłuc na cieniutkie filety (mogą wyjść duże, wielkości pół talerza). Do rozbicia mięsa najlepiej użyć specjalnego tłuczka z metalowym obiciem z wytłoczoną krateczką. Filety namoczyć w mleku z dodatkiem soli i pieprzu (ewentualnie z dodatkiem kilku plastrów cebuli) przez ok. 2 godziny lub dłużej jeśli mamy czas (można też zostawić do namoczenia na noc). Wyjąć filety z mleka i osuszyć je papierowymi ręcznikami. Doprawić solą (niezbyt dużo, bo zalewa z mleka była już solona) i pieprzem, obtoczyć w mące, następnie w roztrzepanym jajku, a na koniec w bułce tartej." :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |