![]() |
Ja mam uchwyt TT taki na jaki narzekasz tyle że usztywnilem to trochę przez dobre odkrecanie śrub i podkładki. Nie jest idealnie sztywno ale jest ok. Sprawdź czy masz dobrze zakręcony cały przedni stelaż , 4 śruby przy główce ramy. Dodam jeszcze że wpierw miałem założonego Garmin ż uchwytem TT ( sam uchwyt 0.5kg) a po zmianie na tom tom z lekkim uchwytem jest dużo lepiej.
|
Cytat:
800 - ną oddam w dobre ręce - Kalamata rok 2012 - rej kwiecień 13 18 tyś przejechane |
Cytat:
No dokładnie, ja mam Montane + uchwyt TT. |
Jest ciężko a ramię długie i aromatyzowane więc cudów nie oczekuj. Jeśli chcesz sztywno to tylko kierownica Ci zostaje. Spróbuj na testy wywalić uchwyt i załadować sama bawi zobaczysz różnicę
|
1 Załącznik(ów)
No tak jasne,
w 800-ce, miałem ten sam set na poprzeczce montowanej na kierze, suer sztywno ale nisko :) oczywiście już mam to przykręcone do kata ale jescze nie testowałem. Wolałbym jednak nad zegarami, chyba :confused: |
Że względu na budowę motocykla myślę że nie ma szans na porównywalna stabilność jak przy kierownicy.
|
rozumiem że o tych innych uchwytach nic nie wiesz ?
|
Innych nie testowałem ale wiem jak jest zbudowany przód moto. Tam nie ma stelaża i cały przód jest "miękki "
|
Mam ten oryginalny uchwyt, na nim montana w stacji dokującej, jest ok, nic się nie buja.
|
Jakie największe plusy 1090 Waszym zdaniem? Niby wróciłem do motopompy i jest nawet fajnie w trasie. Powoli zaczyna mi jednak brakować pazura i możliwości zjazdu poza czarne. Takiego zjazdu, że będzie z tego przyjemność.
Pozdrawiam -- Jarek |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32. |