![]() |
Cytat:
|
Czwartek jak pamiętam zamknięty od Refugio ale może coś pozmieniali. Bilety pewnie będą datowane. Dawniej, jak bilety funkcjonowały to na zlocie budka i tak zamknięta była. Napiszę do Alberto, to może więcej szczegółów poda.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka |
przecie nie siedza w budzie cały dzień, wjedzie sie i wyjedzie poza godzinami i juz
|
1 Załącznik(ów)
9 lipiec się zbliża. Może jakiś polski camp zrobimy przy Scarfiotti ?
Jak tylko prognozy pogody będą łaskawe to lecę na 100% - decyzja jak zwykle dzień przed wyjazdem czyli wtorek wieczorem, może środa rano. Ktoś chętny - na razie wstępnie jest trzech. Załącznik 124412 |
Moja panna chce na przełomie czerwiec lipiec do Tunezji leciec. Okaze sie kiedy bilet dostanie. Jeśli po Stelly to bym sie wybral.
|
Cytat:
|
Nie mam niestety kontaktu z nim..
|
cześć. podpowiedzcie skąd wziąć trasy stella alpina? Może są gdzieś gpx lub inne ślady, albo fajna strona z opisem co i jak?
|
Cytat:
Kulminacyjny punkt to wyjazd na Colle Sommeiller. Wejdź na tą stronę https://alpenrouten.de/alle-tracks.h...region&so=DESC , przefiltruj Südpiemont i w około Bardonecchi masz: Sommeiller Pramand, Monte Jafferau, Monte Argentiera, Valle Assietta-Kammstraße (AKS) i kilka innych pozycji, warto poszperać po google maps, streetview, można odkryć klika fajnych ścieżek w tych okolicach. |
Dopytam - poza tą datą tam się nie da jeździć?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |