![]() |
Zajebistość CRF
DCT to już staroć 😎
https://youtu.be/eH6txwTrtPc |
Cytat:
|
Zajebisty problem... trzeba je kontrolować, a jak okazują oznaki zużycia to wymieniać, nie to co w innych moto:)
|
ja wymienialem u siebie przy 20k, był wyczuwalny minimaly luz , ot i tyle ale u mnie łożyska w każdym sprzęcie idą szybko. Nie wydaje mi sie, aby był to jakiś szcególny problem. Łożyska i uczczelniacze typowe dostępne w każdym "mięsnym" z pod lady. I dla tego nat jest zajebista :D
|
Kurde, czy główne problemy z jakością NAT mają głównie ludzie, którzy obok niej nawet nie stali, czy mie się wydaje?
|
Dokladnie taka sama sytuacja jest z ekspertami od awaryjnosci Beemek, zwlaszcza na pewnym forum. :D :D :D
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Chyba masz racje. Siedzą w robocie przy kompie i klepią co wyczytali gdzieś na forum za granicą. |
Jednym problem z NAT to chyba to, że pojawiła się 12 lat za późno.
Zanim zejdzie z cenami do około 20 kpln za uczciwy egzemplarz wyginie całe pokolenie Czarnuchów. Widać to było zresztą w ten weekend w Białej. Na Afrykańskim Zlocie były 32 Afryki i była to zdecydowana mniejszość :( |
I jak tu później kupić NAT w dobrych pieniądzach jak temat o zajebistości ma tyle stron?:Sarcastic:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |