![]() |
Zapłacone jeszcze za 7 osób numery jak następuje:
88 Zbigniew Janik St. Wola /KTM350/hotel 89 Jarosław Bańk.a St. Wola /KTM350/hotel 90 Tomasz Krudysz St. Wola /KTM250/hotel 91 Tomasz Sob.iło St. Wola /KTM450/hotel 92 Sławomir Bańka St. Wola /KTM350/hotel 96 Czarek St. Wola /KTM300/hotel 106 Stachu. St. Wola /KTM350/hotel |
Poszło:
21.Krzyżak 47.Jamnik |
Czytałem, że podczas poprzednich Integracji były już bliższe spotkania z lokalną Milicją.
Czy np. za brak lusterek w lekkim moto jest z marszu mandat/łapówka? |
Cytat:
|
Cytat:
|
66 osob wplacilo
Teoretycznie w obydwoch pensjonatach mamy zaklepane 60 miejsc. W ten weekend wyslalme tam zwiadowcow, okazalo sie, ze obydwa pensjonaty maja razem okolo 80 miejsc. Gdyby nas bylo wiecej nox 80 osob, to trzeci pensjonat ( persona grata) jest oddalony o 300 metrow i tez znajdzie sie tam ze 30 miejsc. |
Panowie jak tam jest z benzyną na naszych szlakach? Jeszcze nie wiem czy pojadę hard czy szutry, zazwyczaj po ok 100-150km zaczynam szukać stacji, nie będzie problemu? Czy zakładać większy bak/dodatkowy zbiornik?
|
Na miejscu w Niżni Varota masz ze 2 zaprawki. Ale przeca Ty masz chyba duży baniak Adrian. Albo mi się zdawało.
|
Teoretycznie mam zbiornik 12l, jak mi spali 8l to na styk zrobię 150km. Więc się zastanawiam czy trasy są tak zaplanowane żeby tankować gdzieś w połowie, czy raczej rano i ma starczyć na cały dzień?
|
W Turce zatankujesz.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |