![]() |
Do zwykłej to da się kupić plasticzany safari tank i zamknąć temat. Do AS już slabo.
|
zaglądnąłem i ja 2016r. spaw też jest ciemny ale okolice pompy paliwa i na dnie zbiornika jest czysto przebieg 105.000km
|
Małe podobno pozbawione tego problemu 🤔
Kurcze, to już gupi jestem. Trzeba kupić tę kamerkę i zajrzeć, dla spokojności sumienia. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
Nie kupuj. Będę w Warszawie w tę środę to Ci przywiozę moją |
Cytat:
|
Jak dla mnie to każdy zabieg, inny niż wymiana zbiornika na właściwie pospawany, to prowizorka i skandal.
Czy oni akcje serwisową mogą chcieć przeprowadzać tylko na motocyklach będących jeszcze na gwarancji lub przedłużonej gwarancji, czy mają jednak poczucie resztek godności i zajmą się każdym egzemplarzem nowej Afry, nie zaglądając w metrykę? |
Gdy na rynek wzedl KTM 790 dosyc szybko okazalo sie ze tez ma problem ze zbiornikiem. Tam baniak jest z tworzywa, wyszlo na to ze tworzywo.. rozpuszcza sie powoli w kontakcie z paliwem, i w baniaku zaczynaja pływać gluty.
Nie sledzilem jak temat sie rozwijal ale na ktoryms z forów znalazlem krotkie info ze KTM wymienil wadliwe zbiorniki na nowe. Z tym ze tam temat o ile pamietam wyszedl bardzo szybko, i rekacja byla ekspresowa, zanim na rynek wyjechalo wiecej motocykli. |
Może to płukanie zbiornika to działanie jakimiś środkami, które powodują całkowite i trwałe usunięcie tych wuzli i wymiana baniaka nie jest wówczas konieczna.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |