![]() |
Bajrasz, a ja już Ci wszystko powiedziałam:D ale kciuki trzymam jak nikt inny (no może Azja:))
|
powodzenia Tatarzynie okrutny, notuj skrupulatnie to czego doświadczysz, a i kilka fotek pstryknij coby pany w ciepłych kapciach przed kompem mogły popatrzeć.
Azję pozdrów i trzymam kciuki za udaną włóczęgę wschodnimi rubieżami. czuwaj :) |
Powodzenia:Thumbs_Up: Udanej wyprawy:)
|
Pierwsze wieści z wyprawy: Czarna Mafia jest wszędzie - Bajrasz i Roberto przechwyceni w Łańcucie przez Blopa, śpią w Przeworsku u Gucia:dizzy:
O świcie ruszają w stronę granicy:at: |
wspaniały tekst, nagroda pulizera sie należy ;) cy cuś podobnego,
no i udanej wyprawy |
Powodzenia!!!!
|
Pozdrawiam z Irkucka:) Rosja jest wielka i piękna. Raz zimno, raz deszcz, innym razem jak w piekarniku dopełnia tylko smaku podróży. A jeśli już o smakach...szaszłyk z barana pychota, borszcz robią wyśmienity, czak czaki palce lizac, a bliny to naleśniki;) W każdej kałuży która tu jest wielkosci jeziora, Podos by miał używanie, a Pastor nareszcie by sie nauczył robić wózki do motórów - jest z czego czerpac pomysly;)
Dzieki upszejmosci Monaha, mam gdzie spac i co wypic. Jedziemy pasmatrit Bajkal, zjesc omula wedzonego na chlodno i zapic zimną wódką. Do rychłego;) |
Miałem już pytać co jest grane.. wielkie dzięki za info.
Trzymaj się, wszyscy kibicujemy! |
Tego Bajkalu to ci zazdroszcze ;)
|
Wreszcie dał znać, bo już normalnie ..............
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |