Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Pierwsze koty za płoty. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6546)

burja 19.05.2010 19:14

widzę Kochana że czujesz że żyjesz ;) (dosłownie i w przenośni..)-gratuluje, trzymam dalej kciuki. ps. pogoda teraz sprzyja nauce-jak nauczysz sie w takich warunkach dobrze jeździć to..wezme u Ciebie korepetycje :D

Azja 19.05.2010 21:16

Dzięki burja! Dzisiaj nareszcie poczułam wiatr we włosach - trójka zapięta:D

diverek 19.05.2010 22:07

Cytat:

Napisał Azja (Post 115855)
Dzięki burja! Dzisiaj nareszcie poczułam wiatr we włosach - trójka zapięta:D

Wcześniej rozebrano wszystkie płoty w okolicy, wycięto drzewostan i zdemontowano krawężniki? :D Jeszcze chwila i do piątki dojdziesz.:Thumbs_Up:

My mamy już ustalony termin egzaminu. Wtorek godzina 7.30. Z godziną przegięli. Ja już normalnie o tej porze funkcjonuję. Ale dla mojej Barbarki to środek nocy.

Brunetka 20.05.2010 09:15

Dam radę !!! Jak trzeba to się wstanie, a zwłaszcza w takim celu :at:

Brunetka 20.05.2010 10:10

I wielkimi krokami zbliża się egzamin , wtorek 7.30 .
Więc trzymajcie kciuki za mnie i za Diverka .
Gdyby wszystko dobrze poszło, było by już prawko przed Bożym Ciałem :D
7 dni na wydanie? Muszą się sprężyć w urzędzie... W końcu zacny cel , zlot na długi weekend :D

puntek 20.05.2010 10:15

Cytat:

Napisał Brunetka (Post 115966)
I wielkimi krokami zbliża się egzamin , wtorek 7.30 .
Więc trzymajcie kciuki za mnie i za Diverka .
Gdyby wszystko dobrze poszło, było by już prawko przed Bożym Ciałem :D
7 dni na wydanie? Muszą się sprężyć w urzędzie... W końcu zacny cel , zlot na długi weekend :D

tylko pamiętaj czerwone stoimy zielone jedziemy :D

połamania , czy w czasie egzaminu dalej jest awaryjne stawanie na komendę STOP ! ???

BLOB 20.05.2010 10:28

Zdany egzamin nie daje poczucia twierdzenia "jakim(ą) jestem super kierownikiem motóra.
Ja zdałem sobie sprawę z tego jak na nowo uczyłem żonę jeździć samochodem po 12 latach przerwy.
Pomyśleć tylko iż zdając kwity myślałem, że Chołowczyc i Pastrana razm wzięci przy mnie to domowe przedszkole. A tu tyle sytuacji gdzie można stracić to popczucie idealnego kierowcy i kota z 9-oma życiami.
Życzę ciągłego pionu i nie szczęścia na egzaminie lecz udowodnienia swoich umiejętności Panom egzaminatorom nie mylić z terminatorom choć pewne podobieństwo istnieje.
Pomimo obecności twojego chubzbenta na forum awatar przyciąga wzrok i ciekawi a że troszki ciemny to trza wlepić gały bo początkowo "niewiadomocotojest". A wpatrzyłem się po poście chłopaków który zwrócił na niego moją uwagę.
Pozdrawiam małżenśto

Puntek jest STOP, u nas w WORD-zie orurowali nawet motocykle bo piach był na placu i kilku egzaminowanych musiałem zaopatrzyć w szpitalu :).

Brunetka 20.05.2010 10:33

Tak, mam nadzieję że z placu uda mi się wyjechać :at: bez oblania.
Aby wyjechać na miasto !!! :D

Blob - wiem, że egzamin to nie wszystko. Dopiero po nim zaczynasz się uczyć :) Na własną rękę...

Ale masz świadomość że masz papaierek i możesz sobie oficjalnie jeździć, i nie bać się że cię złapią.
Myślę że gdyby się udało zdać, to ten "sezon" będzie na doświadczanie upadków i wzlotów :) po prostu obędę się z motorem,
Z Diverkiem będziemy się doszkalać nawzajem :)

BLOB 20.05.2010 10:34

Jak zastosujeszprzy panu łegzaminatorku zasadę afrykańską Dzida T i N to pan na bank bendzie wiedział że ma doczynienia z profeską.:):):)

Brunetka 20.05.2010 11:38

Cytat:

Napisał BLOB (Post 115977)
J zasadę afrykańską Dzida T i N t.:):):)

Możesz wytłumaczyć początkującej co miałeś na myśli

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.