![]() |
Wszystkiemu winna normalność Rycha!
Rychu zna słodki smak luksusu.Zna go zbyt dobrze. Jako znawca wszystkiego wie, że nie jest to naturalny smak bo nie ma w nim rzeczywistego smaku porażki, błota, kurzu i potu. Świat idzie do przodu. Planuje się w nim ale nie marzy, osiąga cel ale nie zdobywa, podróżuje 2000km ale nie zapierdala. Ten nowy świat, to historia "o niczym", bo wszystko musi być w nim nowe. Nowy motocykl, nowi znajomi... Świat się nie cofa i dlatego coraz mniej ludzi rozumie Rycha. Za to Rychu nauczył się rozumieć ludzi. Po to zawrócił ze swej drogi słodkiego luxusu. Tak, Rychu nie jest do końca poprawny. Czasami zastyga w bezruchu i przypomina sobie o luxusie. I wtedy sięga po cienkie mentolowe. "Bo Rychu lubi cienkie mentolowe." Rychu. Stój na straży! Na straży starego świata, gdzie jest miejsce na stary motocykl i starych przyjaciół! |
pisz człowieku dalej..... nie odpuszczac mu tak łatwo.
|
Pisz , pisz czekam na jeszcze
|
Podoba mi się styl życia Rycha, już klasyk mówił że wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Czy chciałbym kiedyś pojechać na wycieczkę z Rychem , chyba tak , ale bez małżonki. Nie wiem też czy dałbym radę bo mam BMW , a Rychu chyba nie lubi torxów.
PozdrawiaM |
Ale o jednym w szczególności pamiętać należy...
Tak zdobywać szczyty można tylko z takimi Przyjaciółmi. Gratuluję, wspaniała relacja |
O kurwa wzruszyłem się , tym co napisał ATomek :haha2:.
Rychu , fajny z Ciebie chłop , nie zważaj na sranie po iglakach , sfrustrowanego ekologa z brodą i opowiadaj dalej . |
Cytat:
Rychu, tak trzymaj jest dobrze a może nawet ciutek lepiej. |
Piękna relacja.
Eh, dla mnie taki wyjazd to narazie tylko marzenie, ale młody jestem więc ... 7Gregu, dzięki że się nie poddałeś.:Thumbs_Up: Poczytałem, a teraz, do roboty ... Bez sałaty marzenia ciężko się spełniają. |
No Panie, czapki z głów!!! Dopadłam kompa tuż po pracy - moja córka w pewnym momencie zajrzała mi przez ramię z komentarzem: "Mamo, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale "suszysz się "do tego kompa juz dobre kilka minut. Jakiś kabaret?" Nawet jej nie zrugałam,że żaden tam duperelny klub żartownisia, tylko pot i łzy na męskiej wyprawie - ale faktycznie uśmiechałam się szeeeroko. Dziękuję za emocje Rychu.
|
Rychu masz zajebisty talent pisarski, jestem pod wrażeniem. Pisz więcej !! :) BRAWO !
Greg masz w ryj :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |