Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Historia pewnego wyjazdu (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8383)

ATomek 04.02.2011 00:34

Wszystkiemu winna normalność Rycha!
Rychu zna słodki smak luksusu.Zna go zbyt dobrze. Jako znawca wszystkiego wie, że nie jest to naturalny smak bo nie ma w nim rzeczywistego smaku porażki, błota, kurzu i potu.
Świat idzie do przodu. Planuje się w nim ale nie marzy, osiąga cel ale nie zdobywa, podróżuje 2000km ale nie zapierdala. Ten nowy świat, to historia "o niczym", bo wszystko musi być w nim nowe. Nowy motocykl, nowi znajomi...
Świat się nie cofa i dlatego coraz mniej ludzi rozumie Rycha. Za to Rychu nauczył się rozumieć ludzi. Po to zawrócił ze swej drogi słodkiego luxusu.

Tak, Rychu nie jest do końca poprawny.

Czasami zastyga w bezruchu i przypomina sobie o luxusie. I wtedy sięga po cienkie mentolowe. "Bo Rychu lubi cienkie mentolowe."

Rychu. Stój na straży!
Na straży starego świata, gdzie jest miejsce na stary motocykl i starych przyjaciół!

calgon 04.02.2011 00:47

pisz człowieku dalej..... nie odpuszczac mu tak łatwo.

Bull 04.02.2011 01:01

Pisz , pisz czekam na jeszcze

consigliero 04.02.2011 01:12

Podoba mi się styl życia Rycha, już klasyk mówił że wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Czy chciałbym kiedyś pojechać na wycieczkę z Rychem , chyba tak , ale bez małżonki. Nie wiem też czy dałbym radę bo mam BMW , a Rychu chyba nie lubi torxów.
PozdrawiaM

Roberto 04.02.2011 02:34

Ale o jednym w szczególności pamiętać należy...
Tak zdobywać szczyty można tylko z takimi Przyjaciółmi.

Gratuluję, wspaniała relacja

Adagiio 04.02.2011 08:58

O kurwa wzruszyłem się , tym co napisał ATomek :haha2:.
Rychu , fajny z Ciebie chłop , nie zważaj na sranie po iglakach , sfrustrowanego ekologa z brodą i opowiadaj dalej .

Dzieju 04.02.2011 09:28

Cytat:

Napisał ATomek (Post 157788)
Tak, Rychu nie jest do końca poprawny.

Rychu. Stój na straży!
Na straży starego świata, gdzie jest miejsce na stary motocykl i starych przyjaciół!

Ta nie do końca poprawność Rycha ....jest jak najbardziej poprawną !
Rychu, tak trzymaj jest dobrze a może nawet ciutek lepiej.

BIAŁY 04.02.2011 09:55

Piękna relacja.

Eh, dla mnie taki wyjazd to narazie tylko marzenie, ale młody jestem więc ...

7Gregu, dzięki że się nie poddałeś.:Thumbs_Up:

Poczytałem, a teraz, do roboty ...

Bez sałaty marzenia ciężko się spełniają.

lena 04.02.2011 15:50

No Panie, czapki z głów!!! Dopadłam kompa tuż po pracy - moja córka w pewnym momencie zajrzała mi przez ramię z komentarzem: "Mamo, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale "suszysz się "do tego kompa juz dobre kilka minut. Jakiś kabaret?" Nawet jej nie zrugałam,że żaden tam duperelny klub żartownisia, tylko pot i łzy na męskiej wyprawie - ale faktycznie uśmiechałam się szeeeroko. Dziękuję za emocje Rychu.

chomik 04.02.2011 16:30

Rychu masz zajebisty talent pisarski, jestem pod wrażeniem. Pisz więcej !! :) BRAWO !
Greg masz w ryj :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.