![]() |
Dziękuję Wam za świetny weekend. Maher, Dandy i Vooytas dzięki za pomoc!!! Już czekam na następne spotkanie w Twierdzy. Może uda nam się na jesień jak wspominał Puntek zanim pojechał;).
|
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: - taaaka impreza, dzięki wszystkim!
|
Mam na stanie mate samopompującą. Jakaś szara z różowymi wzorami. Ktoś chyba zapomniał.
|
Dojechałem, ale dupa mi odpadła. Dzięki za zajebistą imprezę i towarzystwo:bow:
Cytat:
|
Ekipa z Sosnowca dziękuje za fajną imprezkę!!!
|
Dzięki za super imprezę. Bardzo nam się podobało, choć troszkę przemarzliśmy w noce. Do szybkiego zobaczenia :D
Ania i yonec "Miałem sen..."
http://2.bp.blogspot.com/-iktT-lU2qk...bury_Logo4.png:hehehe: Cytat:
|
Mu też właśnie dojechaliśmy. Dzięki Miszy, wiem że można jeździc offem z plecakiem, który jeszcze ma plecak na plecach i to na dodatek tylko z przednim hamulcem. Dzięki Szparagowi, objechaliśmy kaaaawał fajnej trasy widokowej. Nigdy tak długo nie pokonywałem trasy z Kłodzka do Legnicy. Ale było warto. Od Szparaga pociągneliśmy już żwawiej jego sztańskim skuterkie. Było w pytę. My tam jeszccze wrócimy... Foty jak odsapniemy...
|
Brunetka czekam na super fotki :D:D:D dawać tu!!!!!! Proszę :bow::D:D
|
I ja się w końcu do neta dorwałem - u mnie na wsi problem jest :) dzięki wszystkim łuczestnikom za duże zaangażowanie w tworzenie atmiosfery :)
Dzidownikom z KTMa za budzenie lęków w takich niemotach offowych jak ja Miszy za motywację - jak się coś popapra! Raviemu za dużą cierpliwość do samego siebie - szlag by mnie trafił i biała apopleksja zabiła na miejscu ... Touracnom z grupu off naszej za to że się nie poddał - niestety nie pamiętam ksywy :( Kulce za świetną traskę Calgonowi za niedzielną pobudkę A w ogóle wszystkim Wam bo miło było wasze mordy zobaczyć i się pobawić z Wami ! Na pewno zrobimy kolejną edycję - i to na pewno w kwietniu bo w górach po śniegu pojeździć trzeba !!! DAWAĆ FOTY - wklejajcie do wątku bo mi się pracy picassa nie odpala :( |
ja tam nie zrobiłem ani jednego zdiecia ale za to ile flaszek sie zrobiło :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |