![]() |
kasa poszła wczoraj :D
|
Właśnie listonosz przyniósł mi osłonki :) Są prześliczne, troszkę do małego szlifu ale naprawdę wyglądają zacnie i bogato :D
Dzięki Blob za zorganizowanie szpeju :bow: |
A ja ponowię pytanko... (Bo zbliża się 25.05 kiedy będę robił przelew)... Czy ostała się jakaś osłona chłodnicy oleju?
pozdr |
Cytat:
Staram się być solidny i odpowiedzi udzieliłem już dawno :D http://africatwin.com.pl/showpost.ph...&postcount=138 Na pytanie nr 2 ostała się niema tematu wyślę jak potrzeba :D zdrofia |
Cytat:
No i żebyś wiedział co ja przez to przeszedłem, od momentu a) zawiozłem do cięcia i b) uświadomienia że tam jest prawa i lewa strona :mur: I kto to jest Mariusz B.C Norwida, Piastów chcę odkreślić. |
Nie będę oryginalny ze względu na nabyte dzisiaj lenistwo (wykończyły mnie dwa koła w polu) i powtórzę słowa Pana ACIU
Cytat:
|
BLOB.Pessos jutro puszcze.Ps. Dałem rade dzisiaj.Dzieki za chęci.Pozdro.
|
Zostały jeszcze dla Panów:
Mutt woda+oliwa x2 Komak woda+oliwa Banditos woda+oliwa (RD07a) Kolasek77 woda i oliwa(Rd07a) |
BLOB? A zatem mogę Ci przelać kasiorę za osłone na "wodę i olej"? Bo wskoczyłem na zamówienie za Baloo123, który zamawiał osłonę tylko na "wodę".
Ps. Wybacz to zamieszanie ;) |
Cytat:
Tak mam dla Ciebie cały kpl. 2xwoda i 1xoliwa Zostały jeszcze dla Panów: Mutt woda+oliwa x2 Komak woda+oliwa Banditos woda+oliwa (RD07a) Kolasek77 woda i oliwa(Rd07a) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:15. |