![]() |
Dziś we Włocławku śmigał ktoś RD07 chyba nie widziałem bo w lusterku... malowanie fioletowo białe ;P Pozdro!
|
W sobotę koło 12 w okolicy Mławy biała NATka.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Wczoraj we Wrocławiu na pl. Hirszfelda, NAT HRC z tłumikiem Termignoni.
|
Przed 5 minutami NAT AS rej. WB ... razem z 2xBMW i mercedes S. Stacja Lotos ,trasa E7 Mława.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przelot z Malborka do domu przerąbane non stop w deszczu a temperatura 9 st. |
Cytat:
|
Kogo widziałem dalej i bliżej 😉
Cytat:
Powrót z krótkiego wypadu z Karpacza i Czech :) Pozdrawiam Kolegę |
Dziś o 16:30 na czubku transalpiny przy straganach czerwona NAT na rej. TK jechała od Sebes w str. Novaci w towarzystwie gejesa 1200.
Pozdrawiam Rysiek |
Wczoraj (19.09.2019) NAT Tricolor, Poznań ul. Solna, godz. 13.30
Kierownik przebijał się między autami.... |
Czerwona nat zaparkowana pod sheratonem w Poznaniu.
|
I mnie się dziś udało zobaczyć NAT w pobliżu naszego ostatniego spotkania znaczy zlotu, taka nowa z zapalonymi wszystkimi światłami na wylocie z Przedborza druga już AT w rejonie Sulejowa
|
W piątek biało niebieska NAT plotowała "krąźownik" oba moto rej WP.
W Rzeszowie Podkarpacka w stronę Biesów poleciały. Wyglądało jakby się mocno śpieszyli. Piękna ekwilibrystyka między puszkami. |
Wlot do Szczecina od Pyrzyc. Dzisiejsze popołudnie. Biała NAT. Nie odmachnąłem bo byłem skupiony na przyspieszaniu:at::haha2:
|
Nigdy nie odmachuję jak zmieniam biegi. Kiedyś o mało się nie wybałem... :D
|
Dziś w Nekli, ul. Orla, AT RD04.......chyba to był Mallory:)
|
Cytat:
|
7 st., wiatr i deszcz w Złotnikach k. Poznania, ale mijałem twardziela na NAT czerwonej z kufrem na organy. Kto jeździ mi pod chatą?
|
Dziś NAT adwentowa prowadziła kolumienkę wjeżdżających do Żagania. Godzina 13:30 przemknęli tak wartko że tylko zdążyłem zobaczyć ostatnią tablice, niemiecka. Pozdrawiam.
|
Dziś między Olsztynem a Szczytnem kilka motocykli a na końcu siódemka,machane i odmachane,wracałem z geesowania po szutrach na Warmii.
|
Piątek 27.09, około 11:54, Wrocław, al. Kochanowskiego między skrzyżowaniami z Różyckiego i Śniadeckich - AT z czerwoną czaszą, kierownik kierował się w kierunku pl. Grunwaldzkiego. Więcej szczegółów niestety nie widziałem bo jechałem puszką w drugą stronę, korków nie było więc ledwie kątem oka zauważyłem.
|
kto?
1 Załącznik(ów)
W Tokarni koło Kielc 25-08-2019 był zlot SHL, ktoś się kojarzy na zdjęciu? mam więcej tej osoby, więc moge przesłac priv.. nie umieszczam całego pix przez RODO niby.. ;)
|
Dziś koło 9:30 NAT w hrc pędziła przez starą miłosną Bronisława Czecha w stronę Warszawy. :at:
Pozdrawiam Rysiek |
Wczoraj (niedziela) okolice Brzegu, przy wale, czyzbysmy sie natkneli na ekipe z Opola? :)
|
Wczoraj na Czerniakowskiej jakiś afrykaner z nowosądecką.rejestracją.
|
Dzisiaj 12.50, Poznań, ul. Bałtycka NAT w kolorze PEARL GLARE WHITE. Pokiwane, a chciałoby się pogadać :)
|
Dziś koło południa, rondo Pobitno w Rzeszowie, nowa Africa w kolorach Tesco jechała od Łańcuta. Pięknie się prezentowała! Ładny dźwięk wydechu. Więcej nie zauważyłem.
|
Niedziela 20.10 okolice godziny 9:00 Olkusz
1. NAT biało niebieska (SB) w towarzystwie nakeda w kierunku na Bytom. 2. Te same światła w Olkuszu również NAT również biało niebieska w towarzystwie grupki motków leciała z kierunku Ogrodzieniec. Ja leciałem na mojej RD04 z zamku Rabsztyn na Ogrodzieniec. |
Dziś przed 18:00 Karmelkowa we Wro.
Czerwona NAT przejeżdżająca przez przejście dla pieszych :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ostatnia niedziela.Dwie NAT w towarzystwie dwóch TA.Vrbno pod Pradziadem (CZ).
|
Zielona :at: wracająca dzisiaj po południu z Helu. Pomachanie, pomrygane.
|
Czarna NAT wczoraj o 15 na Maślickiej we Wro. Kręci się tych NATek sporo we Wro ale nikt się tu nie przyznaje :D
Codziennie godz 18:20: ta sama NAT Tricolori, Warszawa - Konstancin J.
|
Skawina 13 listopad DK44 - rd07 "kocie oczy" biało-czerwono-niebieska.
|
Przed chwilą Atas Bajkowa w Wysokiej :-) WRO się kręci ale może nie wszyscy są na forum
|
Widziana NAT ok 18:00 Wrocław, Zwycięska. Była lwg z xt660r i lc8 :)
Cytat:
|
30.11 okolo godzinych południowych nowa czerwona Afra widziana w Paczółtowicach na leśnym dukcie w kierunku pól golfowych.
|
12.30 ul. Polska Poznań - chyba RD03 - Pozdro !
|
Cytat:
Człowieku... nawet nie wiesz jak mi poprawiłeś humor Twoim widokiem starej Afryki Tesco rocznik pewnie 2000-2003... w końcu nie jakaś NAT, której kierownik w 99% nawet nie wie co to FAT... Byłem na 100% pewny, że ten wpis się tu pojawi... Pozdro - ale dzisiaj piździło....::))) |
Cytat:
to mało co mnie nie pobili, jeden na NAT a drugi na czarnej 7ce. Pomogłem im,pożyczyłem klucze i inne.Wieczorem jak odwoził mi klucze to powiedział,że jestem spoko gość a ja mu na to,że jestę Czarnuchem :D |
Cytat:
|
kogo to zagadnąłem dziś w Krakowie o z okna karetki na os. Na lotnisku przed garażem gdzie stała piękna czwóreczka ?
|
Wczoraj przy Końskowoli koło Puław, zjazd na Rudy w stronę lasu, 15 godzina, w barwach hrc. Ktoś od nas?
|
Ładna czwóreczka spotkana dzisiaj na odprawie Marco i Elzy w Tychach pod Żyrafą, ktoś z FAT? :)
https://ifotos.pl/zobacz/202001041_qaxwarp |
Cytat:
|
Wydaje mi się że dziś wyjeżdżając ze Szczecina ok 11:30 widziałem Ex'a, na T7, na drugim pasie, a dokładnie lekko na trawniku pasa omijając korek ;-)
|
Dzisiaj, 9:35 NATka koło Stadionu, Wrocław.
Biedna przykuta łańcuchem i na zimnie....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5a4186d40e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28b73c0027.jpg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |