Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BMW (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=179)
-   -   Kącik cycatych BMW GS 100/1100/1150/1200/1250 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=41877)

zimny 06.07.2023 09:31

Cytat:

Napisał szynszyll (Post 822200)
Jak ktos chce to sprzedam moje Carbtune. Jakos mi sie wygodniej na wskazowkach pracuje. Potem zrobie oferte do wlasciwego dzialu. Uzywane 2-3 razy i lezy z 10 lat w pudelku.

Szynszyl, jakby można wstępnie przyrezerwować, póki co singla nie planuję więc pewnie się zawsze by przydało .

mishieck 06.07.2023 09:53

Kącik cycatych BMW GS 100/1100/1150/1200/1250

Ja dla odmiany postanowiłem pojeździć ;)
1500 km z córką po (głównie) polskich górach. Z Opola przez Podhale na Bieszczady.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d786d12129.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4879239abb.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...526087b949.jpg

szynszyll 07.07.2023 09:39

1 Załącznik(ów)
wiem, ze nie BMW ale tez niemiecki 'oczu rak' :D

WojtasA 07.07.2023 09:51

Cytat:

Napisał szynszyll (Post 822292)

Zawsze sobie myślałem ze gdyby Mercedes robił motorki to bym je wolał od bawarek, ale to ciut za dużo :D

Lucky Luke 07.07.2023 11:45

Cytat:

Jezusiku , co trzeba mieć w głowie i ile ćpać... :D

zimny 07.07.2023 11:56

Cytat:

Normalnie oczy musztardą zachodzą :dizzy:

żuk 07.07.2023 12:12

Jeśli przebiegi takie same jak W123 to po ochoczym zwomitowaniu harcowałbym radośnie. W kasku i tak nie widać kto jedzie 😁

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

szynszyll 07.07.2023 12:26

w Rzeszowie w polowie lat 90-tych byl zwariowany kolezka co robil rozne 'projekty'. jednym z nich byl motocykl z silnikiem renault 2.1D z Trafica - tez wieczna jednostka napedowa :D

Bulwiak 07.07.2023 20:45

Odszczurzanie zakończone :)
Synchronizację zrobił znajomy. Można zacząć się turlać.
Jeszcze niebawem dołączy do garażu Tenera 3AJ od Marcina :drif:

zimny 10.07.2023 15:35

Cytat:

Napisał Bulwiak (Post 822367)
Odszczurzanie zakończone :)
Synchronizację zrobił znajomy. Można zacząć się turlać.
Jeszcze niebawem dołączy do garażu Tenera 3AJ od Marcina :drif:

Nadal nie nazywałbym tego odszczurzaniem :) raczej detailing.

Co do 3AJ to nie byłbym tego taki pewien. To, że powiedział że sprzeda, niczego nie gwarantuje ani nie przesądza :) Jak będziesz miał ją u siebie w garażu i umowę kupna z podpisem Marcina to tak, uwierzę. Ale nie jedź po to moto pociągiem z założeniem że nim wrócisz :D:D:D Już taki jeden był kiedyś :haha2:

Mallory 10.07.2023 17:02

Cytat:

Napisał zimny (Post 822564)
... Już taki jeden był kiedyś :haha2:

Ale on wrócił tym motocyklem, po który jechał... a że trwało to trochę?... ojtam:)))

zimny 10.07.2023 17:24

Cytat:

Napisał Mallory (Post 822572)
Ale on wrócił tym motocyklem, po który jechał... a że trwało to trochę?... ojtam:)))

Taaa... Ale ta historia jest legendarna Marcinie :D

Bulwiak 10.07.2023 23:05

To ja sobie lepiej wynajmę busa i wezmę materac na pakę :D
Myślałem podpiąć przyczepkę pod auto ale jakoś krzywo spać jak kulka w bagażniku :)

Navaja 11.07.2023 09:35

Cytat:

Napisał mishieck (Post 822215)
Ja dla odmiany postanowiłem pojeździć ;)
1500 km z córką po (głównie) polskich górach. Z Opola przez Podhale na Bieszczady.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4879239abb.jpg

mishieck
pamiętasz może gdzie jest zlokalizowana ta ławeczka? Podjechałbym i sobie usiadł. :D

zimny 11.07.2023 09:44

Cytat:

Napisał Navaja (Post 822639)
mishieck
pamiętasz może gdzie jest zlokalizowana ta ławeczka? Podjechałbym i sobie usiadł. :D

O, też miałem o to zapytać. Bo widok zacny :)

Tymczasem jałówka chyba na wydanie:

https://africatwin.com.pl/showthread...638#post822638

:dizzy::confused:

matjas 11.07.2023 10:31

Czyli jednak Romet ADV jak mówiłeś? :)

zimny 11.07.2023 10:34

Cytat:

Napisał matjas (Post 822653)
Czyli jednak Romet ADV jak mówiłeś? :)

Taaak... ale Maaatjas, to miała być TAJEMNICA!!! :D

matjas 11.07.2023 10:51

Tajemnica różańcowa chyba.
Ciekaw jestem co tam wymyślisz jako kolejne. Powrót do vstroma byłby dla mnie dziwnym pomysłem.

zimny 11.07.2023 10:53

Jeśli BMW się sprzeda mimo tak szczerego opisu jaki popełniłem, i/lub w międzyczasie się nie rozmyślę bo ono cholernie dobrze jeździ, to coś tam sobie wymyślę...

Ropuch 11.07.2023 12:58

7 Załącznik(ów)
Ja mam swoją Babcię od 2014 roku.....dziś już ma ponad 21 lat i dalej cieszy i nie zawodzi puk puk :)
Właśnie wróciłem z Łukaszem z wycieczki, pękło 4300km i nawet nie jęknęła, a wjechała na Col de Sommelier :)
Fajny, wdzięczny osiołek, trochę ciężki i mógłby mieć te 20KM więcej - cała reszta na TAK :)

Załącznik 126097

Załącznik 126098

Załącznik 126099

Załącznik 126100

Załącznik 126101

Załącznik 126102

Załącznik 126103

Mallory 11.07.2023 15:51

Cytat:

Napisał matjas (Post 822664)
...
Ciekaw jestem co tam wymyślisz jako kolejne...

Rd04 chyba mu chodzi po głowie jako najfajniejszy motocykl, który kiedykolwiek wyprodukowano.

matjas 11.07.2023 16:04

to by była wolta, jprdl :D

ciekaw jestem swojego powrotu do przeszłości motocyklowej, który jak Bozia pozwoli będę badał od czwartku. czy będzie tak jak pamiętam? :D czy może rozczarowanie?

po GS1200 ciężko będzie z tym jeżdżeniem - albo zasilić łeb sentymentem /o to może być relatywnie łatwo/ albo przesiąść się na coś równie dobrego /o to może być relatywnie trudno/ :D

mishieck 11.07.2023 16:46

Cytat:

Napisał Navaja (Post 822639)
mishieck

https://motopodhale.info/koscielisko...a-na-predowce/

Navaja 12.07.2023 14:31

spasiba. :Thumbs_Up:

zimny 13.07.2023 09:52

Cytat:

Napisał matjas (Post 822694)
po GS1200 ciężko będzie z tym jeżdżeniem - albo zasilić łeb sentymentem /o to może być relatywnie łatwo/ albo przesiąść się na coś równie dobrego /o to może być relatywnie trudno/ :D

No jest w tym coś co Matjasie mówisz. Obie opcje wydają mi się ciężkie do realizacji, zatem wybrałem na razie tą trzecią... ;)

Cytat:

Napisał Mallory (Post 822691)
Rd04 chyba mu chodzi po głowie jako najfajniejszy motocykl, który kiedykolwiek wyprodukowano.

Oj nie. Czwórka nigdy jakoś do mnie nie przemawiała (pięknie się różnimy!), a przede wszystkim do gaźnika mogę wrócić ale jednego, lub maksymalnie półtora (YIDS) :D O dwóch lub więcej nie ma mowy.

kurol 15.07.2023 20:50

Moze sie komus przyda.
Schematy elektryczne motocykle BMW od 93 do 2007r
https://1drv.ms/u/s!AgYLqmuluU9Cg5kKwyZksyoeUxClnw

zimny 19.07.2023 09:17

Cytat:

Napisał matjas (Post 822694)
ciekaw jestem swojego powrotu do przeszłości motocyklowej, który jak Bozia pozwoli będę badał od czwartku. czy będzie tak jak pamiętam? :D czy może rozczarowanie?

Trochę śmiesznie wyszło, bo jak zdjąłem ogłoszenia z założeniem - a niech jednak zostanie, bo naprawdę dobry jest, to wtedy dostałem priva i tak się potoczyło że Buma jest już odstawiona do garażu i zadatkowana :dizzy:

https://i.imgur.com/a3cmIGJ.jpg

Ja tymczasem zrobiłem to co matjas ale "bardziej" :D Nie dość że powrót do przeszłości, to jeszcze udało mi się odkupić moto które sprzedałem w pandemicznym kryzysie:

https://i.imgur.com/K2tkykL.jpg

Tak, cytując naszego niezawodnego matjasa - to taki toster :)

Wróciłem nim na kółkach 370km, depresji nie mam, sprzęt robi co ma robić. Nie oczekuję od niego więcej niż oferuje a dla mnie, subiektywnie na asfalcie jest dla mnie równie wygodny jak GS, z plusem dla wygodniejszej na siedząco kierownicy.

I tyle, jak Buma odjedzie do nowego właściciela podzielę się paroma refleksjami - półtora roku z GSem dało mi sporo wiedzy oraz przekonanie, że w przyszłości jak będą takie potrzeby i możliwości...GS DOHC lub wodniak będzie na krótkiej liście jeśli chodzi o maszynę turystyczną.

Póki co, mam inne sprawy ;)

Pozdrawiam
zimny

muszel72 19.07.2023 09:34

Zamieniłeś GSa na DLa?:vis::dizzy::bow:
Zupełnie niepojmowalne dla mnie:)

matjas 19.07.2023 09:48

Toster, pralka, toster pralka
Z robalami trudna walka.
Swędzidupę, dren w kieszeni
Niech następne moto zmieni

Gdy zatęsknisz do przeszłości
Gdy zapomnisz o młodości
Gdy policzysz wszystkie moto
I wydane na nie złoto
Wyjdzie: miodu w dupie się szukało
Miast objechać ziemię całą :)

Taki wiersz dla poszukujących ;)
My z Zimnym mamy to przedyskutowane ;)

WojtasA 19.07.2023 09:57

Cytat:

Napisał matjas (Post 823586)
Toster, pralka, toster pralka
Z robalami trudna walka.
Swędzidupę, dren w kieszeni
Niech następne moto zmieni

Gdy zatęsknisz do przeszłości
Gdy zapomnisz o młodości
Gdy policzysz wszystkie moto
I wydane na nie złoto
Wyjdzie: miodu w dupie się szukało
Miast objechać ziemię całą :)

Taki wiersz dla poszukujących ;)
My z Zimnym mamy to przedyskutowane ;)

Cudo!
Tylko to szukanie daje zajebista radoche - czesto pomiedzy wyjazdami - a zlota do grobu nie zabierzem.

Dubel 19.07.2023 10:09

Cytat:

Napisał muszel72 (Post 823584)
Zamieniłeś GSa na DLa?:vis::dizzy::bow:
Zupełnie niepojmowalne dla mnie:)

Dokładnie ale niech cieszy !

zimny 19.07.2023 10:31

Matjas, popełniłeś cudo :) Cała prawda! Ale taka nasza rola że musimy trochę entertainment na FAT zapewnić :)

Chłopy, żebyście nie myśleli że ja sobie wymyśliłem że DL jest lepszy jak GS. Nie jest i nie miał być, 13kkm na GSie dały mi jasny obraz za co jest ceniona ta niemiecka maszyneria. GS jest świetnym motocyklem, wymagającą w wielu aspektach ale naprawdę dająca radość z jazdy :Thumbs_Up: Kiedyś zapewne do tego modelu wrócę.

Natomiast DL to taki asfaltowy Trampek, za co go ogólnie od wielu lat cenię i lubię.

Dubel 19.07.2023 12:51

Cytat:

Napisał zimny (Post 823592)
Matjas, popełniłeś cudo :) Cała prawda! Ale taka nasza rola że musimy trochę entertainment na FAT zapewnić :)

Chłopy, żebyście nie myśleli że ja sobie wymyśliłem że DL jest lepszy jak GS. Nie jest i nie miał być, 13kkm na GSie dały mi jasny obraz za co jest ceniona ta niemiecka maszyneria. GS jest świetnym motocyklem, wymagającą w wielu aspektach ale naprawdę dająca radość z jazdy :Thumbs_Up: Kiedyś zapewne do tego modelu wrócę.

Natomiast DL to taki asfaltowy Trampek, za co go ogólnie od wielu lat cenię i lubię.

Wiem wiem, miłość nie wybiera ;)

matjas 19.07.2023 12:59

muszę się kiedyś przejechać jakimś fajnym GSem, żeby zobaczyć dlaczego te piania chóralne. jechałem paręset metrów 1100 i 1200 olejakiem i nie było to jakieś doświadczenie, którego wspomnienie wielce pielęgnuję. do tego te wzdłużne wibracje jakie ten piec generuje przy obciążeniu na niższych obrotach są... no trzeba to lubić chyba.
na pewno fajne w GS jest to, że jest wiele motocykli turystycznych /na przykład u mnie NTV czy LTek/ ale fun z jazdy kończy się kiedy kończy się dobry asfalt. jak są łaty, dziury, muldy znika radość z jazdy - a GS, jak się domyślam, leci po tym 80-100 i nic sobie z tego nie robi. mam trochę porównanie bo jak wyjadę na takie złe /naprawdę jest tu kilka k..wa bardzo złych/ drogi to CRF reperuje je wirtualnie.
na szczęście w okolicy bliższej i dalszej takich odcinków jest coraz mniej.
m

zimny 19.07.2023 13:00

Matjasku, to nie tak. Ja GSa polubiłem po około 3-5 tys km. Na początku jego specyfika boxera, wału i skrzyni były dla mnie trudne po kilkunastu latach na japonii. Jednak z czasem się przekonałem, tylko naprawdę - 100km nic nie powie. 1000, najlepiej z pasażerem - owszem. Daleko mi od ślepego zachwytu nad beemką bo jak wszystko ma swoje wady. Ale zalet jest dużo a charakter boxera ja doceniłem dopiero w trasie. Na wyrywki Gs nie jest cudem, jednak jako całość działa nadzwyczaj dobrze. Dla mnie osobiście jest to motocykl deko wysoki i ciężkawy jeśli idzie o jazdę inną niż asfaltem - mimo że to najporęczniejszy ponad litrowy motocykl jakim jeździłem. Na dziś, żadne bujanie, żadne wibracje, skrzynia czy wał mi nie przeszkadzały - przywykłem, oswoiłem, polubiłem. Choć, nie tak, że pokochałem jak niektórzy. Nadal uważam że szerokość kierownicy to jakaś pomyłka, chyba tylko dla kozackiego samopoczucia kierownika jak już zasiądzie :)

Tak, dziurawe drogi, łaty - to wszystko się przelatuje, do tego GS doskonale jeździ po zakrętach choć przednie zawieszenie wymaga oswojenia i przyzwyczajenia. Jak już się załapie to jest elegancko, choć nie każdemu może pasować. Ten sprzęt po prostu jest nieco inny, jest też jakiś. Grunt to nie popadać w ślepy zachwyt.

Mentalnie co do silnika jednak, dla mnie V-ka rządzi, po prostu uwielbiam ten charakter. A najlepiej L-Twin. Ale to gatunek wymierający jeśli nie liczyć włoszczyzny i KTMa, teraz wszyscy te R2 głównie robią. Litrowe V to poza DL1000 nie wiem czy i kto z japonii jeszcze robi.

Cytat:

Napisał Dubel (Post 823607)
Wiem wiem, miłość nie wybiera ;)

No coś takiego dziwnego w tym jest ;) :Thumbs_Up:

consigliero 19.07.2023 13:36

Cytat:

Napisał matjas (Post 823610)
muszę się kiedyś przejechać jakimś fajnym GSem, żeby zobaczyć dlaczego te piania chóralne. jechałem paręset metrów 1100 i 1200 olejakiem i nie było to jakieś doświadczenie, którego wspomnienie wielce pielęgnuję. do tego te wzdłużne wibracje jakie ten piec generuje przy obciążeniu na niższych obrotach są... no trzeba to lubić chyba.
na pewno fajne w GS jest to, że jest wiele motocykli turystycznych /na przykład u mnie NTV czy LTek/ ale fun z jazdy kończy się kiedy kończy się dobry asfalt. jak są łaty, dziury, muldy znika radość z jazdy - a GS, jak się domyślam, leci po tym 80-100 i nic sobie z tego nie robi. mam trochę porównanie bo jak wyjadę na takie złe /naprawdę jest tu kilka k..wa bardzo złych/ drogi to CRF reperuje je wirtualnie.
na szczęście w okolicy bliższej i dalszej takich odcinków jest coraz mniej.
m

Odcinek Spalona Międzylesie może służyć za idealny przykład, dlaczego giees jest taki dobry. Mogę nawet napisać im gorsza droga tym lepiej, słowo klucz w tym zdaniu to droga.

matjas 19.07.2023 15:00

Z am ten odcinek :) B12 prawie plomby tam mi wypadły. Jw rozumiem gdzie można go docenić.

JarekO 19.07.2023 16:03

@Zimny - GS jest właśnie nijaki i to jego największa wada. Do niczego tam nie trzeba się przyzwyczajać. Wsiada się i ogień :). Miałem trzy 1200 z różnych epok. Będzie czwarty.

matjas 19.07.2023 16:30

To 1200 to Ci w krew weszło Jarek ;)
Poka to nowe chromduro 1200 :) :) :)

skarp 22.07.2023 21:33

Zimny, a nie myślałeś o Yamaha Super Tenere 1200 XTZ? Myślę o zmianie moto i nie ukrywam, że coraz bardziej patrzę w kierunku małego deela? Mam dość wibrujących jaj.

matjas 22.07.2023 21:55

Dość niejasny ten post.

zimny 25.07.2023 01:06

Cytat:

Napisał skarp (Post 823923)
Zimny, a nie myślałeś o Yamaha Super Tenere 1200 XTZ? Myślę o zmianie moto i nie ukrywam, że coraz bardziej patrzę w kierunku małego deela? Mam dość wibrujących jaj.

Skarp, ja nie miałem żadnych zastrzeżeń do Beemki - po tym jak się z nią oswoiłem. Co do XT1200Z nie, nigdy jej nie rozważałem z uwagi choćby na masę. Kolega miał i chwalił, niemniej to nie jest klasa wagowa dla mnie. Jak będę chciał ponadlitrowy motocykl, to na dziś zapewne wybrałbym GSa za właśnie relatywnie niską masę, wyważenie, prowadzenie, heble. Silnik jak już pisałem po dłuższym zapoznaniu całkiem polubiłem, choć Vkę lubię bardziej. To naprawdę dobre maszyny, ino dość dużo troski potrzebują jak mają być pewne. Rozważyłbym DL1000 po 2014r także. NAT - nie wiem, po co mi dętki ;)

Silnik DLa to znasz. Dla mnie w kategorii kultury pracy (mówię o jeździe nie o dźwiękach ze środka), elastyczności jak na 650 to on jest rewelacyjny. Ale ja nie jestem zbyt obiektywny bo od samego początku wybitnie polubiłem tego osiołka od Suzuki. Uważam że oferuje bardzo dużo za relatywnie niedużo (choć po covidzie i to się zmieniło przez ceny). Ja DLa wziąłem świadomie, bo w kategoriach obiektywnych to on technicznie ma oczywiście gorsze...pewnie prawie wszystko od Beemki. Ja Deela zawsze zwałem asfaltowym trampkiem. I uważaj z nowszymi, tymi po 2012. Parę rzeczy in plus, co nieco na minus moim zdaniem. No ale to nie wątek o Suzuki :)

Pozdrawiam
Marcin

skarp 27.07.2023 12:55

Zimny, dziękuję za spostrzeżenia. Jakoś mam tak, że po dłuższych przelotach autostradowych nachodzi mnie na zmianę Gs, tylko w budżecie 20 -30 tyś. zamieniłbym siekierkę na kijek. Rozważam zamianę gieesa na gieesa dohc, tylko czy to coś zmieni🤔

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

zimny 27.07.2023 14:56

Cytat:

Napisał skarp (Post 824517)
Zimny, dziękuję za spostrzeżenia. Jakoś mam tak, że po dłuższych przelotach autostradowych nachodzi mnie na zmianę Gs, tylko w budżecie 20 -30 tyś. zamieniłbym siekierkę na kijek. Rozważam zamianę gieesa na gieesa dohc, tylko czy to coś zmieni��

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Nie wydaje mi się. Jak już, to chyba raczej wodniak ale ja nie znam go na żywo. Poza tym że mi się podoba :)

DL w kwocie 20-30 znalazłby się na pewno, ale czy ma to sens? Mi wyszło że nie. Sens w moim przypadku DL ma bo raz - odkupiłem swoją byłą maszynę która mimo lat ma 26 tys nalotu i faktycznie tyle ma, dwa - jest to sprzęt powiedzmy za mniej więcej połowę wartości Beemki, poniżej 20k.

Co do silnika to wiesz na pewno - DL chodzi jak elektryk i jest to zupełnie co innego niż boxer. Ja akurat silnik suzuki 650 bardzo lubię.

Pozdrawiam
Marcin

kurol 05.08.2023 14:57

6 Załącznik(ów)
Chabeta dostala nowe umaszczenie :)

Bulwiak 05.08.2023 18:14

U mnie wszedł Akrap, trochę inne opony i kilka modyfikacji ze zmianą sprzęgła na nowe :)
Teraz tip top. Jeszcze po niedzieli nowa szyba bmw bo ta ma ryskę :D
Akrapa było żal nie kupić. W Lubljanie był taniej :)
Stelaż i płyta pod kufer od kurola, mistrzostwo :beer2:
Waga oryginalnego tłumika tragedia. Akrap dwa razy lżejszy.

Mucha 06.08.2023 09:28

Pięknie to wygląda - widać, , że dbasz...
Nie pisałbym tych oczywistych głupot, ale przy okazji chcę zabłysnąć błyskotliwym spostrzeżeniem: ten Gs jest tej samej maści co Twój pies.
:)

wojtekk 06.08.2023 09:29

Piękna kolekcja Ci rosnie! A.w zasadzie Ty ją rosniesz! Może osobny wątek aby można było śledzić postępy?

michoo 06.08.2023 11:57

No to było tak. Kumpel mówi do mnie szukam moto może coś wiesz. Kolega rosłych rozmiarów więc i moto musiało być duże. I wtedy pojawiło się ogłoszenie Zimnego.

Zimnego nie znam osobiście ale "znam na forum" - kumplowi wysłałem foty i mówię chcesz pewne moto bez tandeciarstwa to bierz. W między czasie ogłoszenie Zimny odwołał ale finalnie Gs kupiony.

Byłem łącznikiem pomiędzy kupującym a Zimnym i życzę sobie kiedyś tak kupować motocykl jak to BMW.

Na whatsuppa dostałem z setkę zdjęć plików pdf opisów i informacji na temat rzeczonego GSa. Każde moje zapytanie było rozłożone na najdrobniejsze czynniki pełna profeska.

Marcinie wielkie dzięki myśle, że ty również jesteś zadowolony z całej operacji.

Pozdrawiam, szkoda ze mi osobiście nie było dane przyjęchać do Ciebie po beeme.

Może będę po kolejny. DZIĘKI!

zimny 08.08.2023 23:43

Cytat:

Napisał michoo (Post 825590)
No to było tak. Kumpel mówi do mnie szukam moto może coś wiesz. Kolega rosłych rozmiarów więc i moto musiało być duże. I wtedy pojawiło się ogłoszenie Zimnego.

Zimnego nie znam osobiście ale "znam na forum" - kumplowi wysłałem foty i mówię chcesz pewne moto bez tandeciarstwa to bierz. W między czasie ogłoszenie Zimny odwołał ale finalnie Gs kupiony.

Byłem łącznikiem pomiędzy kupującym a Zimnym i życzę sobie kiedyś tak kupować motocykl jak to BMW.

Na whatsuppa dostałem z setkę zdjęć plików pdf opisów i informacji na temat rzeczonego GSa. Każde moje zapytanie było rozłożone na najdrobniejsze czynniki pełna profeska.

Marcinie wielkie dzięki myśle, że ty również jesteś zadowolony z całej operacji.

Pozdrawiam, szkoda ze mi osobiście nie było dane przyjęchać do Ciebie po beeme.

Może będę po kolejny. DZIĘKI!

Tak było! Zakręcona historia bo telefon w sprawie GSa zadzwonił po tym jak ogłoszenie zdjąłem - uznawszy że może niech zostanie, szkoda go.

Michale, tak - jestem zadowolony jak najbardziej :) Nie tyle z samej sprzedaży i tego że Beemki już nie mam co z przebiegu samej operacji. To była transakcja jak na Czarnuchów przystało :Thumbs_Up::Thumbs_Up: Dziękuję za okazane zaufanie (wiecie o czym mowa) i cieszę się że go nie zawiodłem :o

Bardzo miło się z Tobą rozmawiało, a i nowy właściciel bardzo fajny, porządny człowiek. Niech mu Buma dobrze służy - ja będę ją dobrze wspominał, zmieniła moje postrzeganie BMW i GSa. Pozytywnie rzecz jasna :)

Również dzięki wielkie! :rolleyes: I mam nadzieję że do zobaczenia

Pozdrawiam
Marcin

ps. Ja tymczasem powożę moją byłą a teraz ponownie obecną (odkupioną po 3 latach) japońską WSKą - DL650 K5.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47.