Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   CRF 1000 L (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=170)
-   -   Nowa Afryka (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=20480)

plaku 02.04.2015 22:38

Cytat:

Napisał myku (Post 426104)
Ja w tej chwili widze trzy marki na rynku.KTM,BMW i Triumph.Reszte mozna pominac

Myku tylko co za tym idzie ...dziadostwo.....KTM nowy usterki jedna za drugą. Honda jak się wystawi to jako zdrowa marka a nie KALEKA. Nowy ktm co mu dupa odpada z reglerem

plaku 02.04.2015 22:45

A!i jeszcze co ZGROZZZA !!!Stopki

myku 02.04.2015 22:48

Ale o czym ty mowisz???Ze komus cos odpadlo?Urwal, to odpadlo..Takim tokiem myslenia,AT´to najwieksza hujnia pod sloncem.Zero zawiasu,zero mocy,zero funu i elektryka sie Pier..oli.Do tego zbyt droga jak na takiego starocia,ktoremu przypieto karteczke z napisem Ledzend

plaku 02.04.2015 22:51

zagatka??? od czego ta śrubka

fassi 02.04.2015 22:52

Myku, jak w KTMie dopisza: Nie jezdzic dalej niz 200km od najblizszego KTMserwisu to napisales prawde :D

150 koni nie pomoze dojechac do domu na polamanej ramie

ps. Plaku, silnik albo kiwaczka? Opcjonalnie sruby z polek

plaku 02.04.2015 22:56

A ta stopka od czego?

myku 02.04.2015 22:58

Tak sie zastanawiam,czy wy w ogole wiecie co piszecie?Skad te madrosci?Od kolegi,ktotemu cos sie zepsulo,bo chyba nie z wlasnego doswiadczenia.Watek o BMW,zaczal sie od zdjecie R1150 Rockster,ktorego mialem.Przejechalem nim 30 tys km,napakowany zawsze,a lekki nie jestem i nic mi nigdy nie peklo.Mysle,ze i 1190 mi nie peknie.Przestancie pisac tu takie brednie bo co watek to rece opadaja,a mlodzi czytaja i potem wierza wam.

puszek 02.04.2015 23:01

Cytat:

Napisał myku (Post 426122)
Ale o czym ty mowisz???Ze komus cos odpadlo?Urwal, to odpadlo..Takim tokiem myslenia,AT´to najwieksza hujnia pod sloncem.Zero zawiasu,zero mocy,zero funu i elektryka sie Pier..oli.Do tego zbyt droga jak na takiego starocia,ktoremu przypieto karteczke z napisem Ledzend

Myku trochę szacunku . Jeśli te KTMy LC8 są takie dobre to za miesiąc na Ukrainie zobaczymy co potrafią. Ile z nich przejedzie trasę hard enduro .
Jeśli na trasach będą same Afryki -bo GSów tez nie bohato- to o czym Ty piszesz? O marketingowych cukiereczkach gdzie gość na jednym kole wjeżdża KTMem na pionowe zbocza? Przyjedź i pokaż Afrykańskim Jeźdźcom co warty Twój motor. Bo zapewniam Cię,ze Afryki nie zawiodą.

Edit..Oooo widzę ,że kupiłeś ten wspaniały motocykl 1190..Czekamy, czekamy. jesli trasa hard zbyt trudna- a tak może być to zapraszamy na trase szuter...tylko tam jest 6 brodów po drodze.. Mam nadzieje ,że dla KTMa to nie żaden problem...ale kto wie...

plaku 02.04.2015 23:02

A to co to?

fassi 02.04.2015 23:03

Myku, jakbysmy tego nie wiedzieli tobysmy juz se kupili gownolit i rzezbili w nim. Zajebisty motur nie musi sie bronic kolorowymi prospektami i filmikami w stylu "jak go kupisz, tez bedziesz tak jezdzic".

Biale jest biale, czarne jest czarne a pomaranczowe jest do doopy. Na dobry motur mnie stac, a jakbym kupil nowy to warsztat i garaz obowiazkowo

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17.