![]() |
|
Cytat:
|
Była/jest crf 450l:)
Nie kupowaliście to wycofali z PL;) |
Z interwałami jak endurak to się nie przyda 😉
|
ja jeno pokazuję, że zapas to tam jest spory i nie ma się co specjalnie pipać w szczypę.
planuję wymianę sprężyny z tyu + delikatne zwiększenie napięcia sprężyn w gablach i to tyle w kwestii zmian zawieszenia w moim motocyklu. m |
Cytat:
|
Informacyjnie dla potomnych: zestaw oklein do CRF300L kosztuje na bikerzbits 75 Euro. Razem z dostawą prawie 100 Euro. Do tego dochodzi 104 PLN za VAT, płatne do agencji celnej firmy kurierskiej (DHL). Czyli w sumie okleina kosztuje 600 PLN. Nie ma wersji okleiny na reflektor do Europy. Także chyba warto poczekać aż lokalne firmy zaczną robić zestawy, bo to nie jest kosmiczna technologia.
|
Jak umyje moto to dam znać jaka taka okleina wygląda. Zamówiłem ją przy okazji wydechu bo na razie u nas nikt chyba jeszcze wykrojników nie ma :mur:
Co do jakości to zgodnie z opisem, nie jest to typowo motocrosowa gruba okleina, ale też nie ma się.do czego przyczepić. https://bikerzbits.com/honda-crf-300...rbis-gray.html taka o |
ogólnie to szkoda, że przestali produkować CRF w opcji czarnej. ja bym chętnie taką wolał bo ta czerwona śliczna jest ale trochę za krzykliwa jak na mój gust, ale cóż... należy się cieszyć, że jest taka jaką jest i że udało się kupić jakąś delikatną wyprz z 2021.
z tego co czytuję po zagranicznych forach to wszędzie jest raczej 'oczekiwanie na dostawę', ale to nie powinno dziwić, bo mała CRF zaczyna mieć coraz więcej zwolenników na całym świecie. |
Taaak, ja mam nadzieje, ze pojawią się akcesoryjne plastiki np właśnie czarne całe. Dlatego też okleina którą wybrałem jest w większości szara-czarna.
Matjas Ty masz CRFe swoją czy czekasz? |
Z tego co widziałem na fotach w necie, czarna kanapa działa cuda :) Jestem już zapisany w kolejkę do Andrzeja.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |
|