![]() |
Dla szukających mocnych wrażeń pojawił się ten KTM:
https://www.olx.pl/d/oferta/ktm-620-...5-IDKSo6a.html Jest to wersja 540 SXC z założonym silnikiem 620 na SEM i dellorto bez wałka wyrównoważającego. Czyli mamy jakieś 130kg z płynami, 50KM mocy i bardzo bardzo agresywny silnik z niewiarygodnym momentem wyrywającym łokcie ze stawów. Dla poszukujących mocnych wrażeń za niską kasę będzie to dobry zakup. Moto jest 40km ode mnie także mogę pomóc w ewentualnych oględzinach. Ja odpuszczam i szukam nadal oryginalnego 620 SX/SC do kolekcji na rajdy zabytkowych enduro. A tutaj film co to potrafi: |
https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki...-ID6E1UeZ.html
Handlarz w mieście obok przywioz DR350 z nalotem 4780km. Cena jedyne 20000zl. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
Cena git. Zostały duże rozmiary i u nich te rozmiary są naprawdę duże. Ja noszę S/M z ich rozmiarówki a i większy chłop też się zmieści.
|
Hmm, ja jestem szczypior (187cm 80kg przed covidem :D) i tą zbroję noszę w rozmiarze L/XL który mi pasuje idealnie. Na to bluza od Leatta rozmiar XL. Na dole :) ortezy Leatta Z-Frame w rozmiarze L i spodnie crossowe Leatta XL. Wszystko kupione właśnie w xlmoto, ładnie przypasowane, w mniejsze rozmiary bym się po prostu nie wcisnął.
Jakby co to mam w tym wszystkim fotki - na dowód że nie wyglądam jak Dalajlama :) Także coś nie halo z tą zawyżoną rozmiarówką - może coś się od kilku lat zmieniło? |
Ja sobie kupiłem L i w niej pływałem. 178 cm/100 klatka. Zamieniłem na S/M i jest idealnie. Nawet Mateo88 wpadł do mnie na przymiarkę bo nie wiedział jaki rozmiar kupić i S/M na niego też pasi idealnie a on większy chłop ode mnie. Być może to ma znaczenie jaki towar. Ja mam tą 3DF Airfit.
|
Cytat:
:bow::bow: |
Na mojej klacie 104 ta zbroja L/XL siedzi tak jak powinna. Dostępna jest w 3 rozmiarach różnicowanych tylko względem wzrostu kierownika:
S/M 160-172cm L/XL 172-184cm 2XL 184-196cm i też się zastanawiałem czy nie wziąć S/M bo np. tekstylia noszę M. Ostatecznie wziąłem L/XL i muszę ściągać strecz przy zapinaniu zamka, myślę że tego mniejszego rozmiaru bym nie dopiął. Może być że ma znaczenie jaki towar. Takie np. 5.5 ma już normalną rozmiarówkę S-M-L-XL-2XL a nie jakieś łączone. Ale wspomniany 3DF Airlift na ich stronie jest w tych łączonych rozmiarach typu S/M. Pokręcone to, trzeba korzystać z możliwości zwrotu i przymierzać. Cytat:
|
Dzięki @warzyfko za info. Zbroja zamówiona :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |