![]() |
No i bym zapomniał!
Panowie super wyprawa!zazdroszcze po pachy!!, Lewar- swietna relacja:) |
Wspaniała relacja,gratulacje:Thumbs_Up:
p.s. kolego Lewar ,może jakąś książkę by kolega skrobną?;) |
Skrobnął.
|
Cytat:
W przyszłym roku jadę do Koluszek... |
Lewar, błagam, Ty siedź w domu, nigdzie nie jeździj, nawet po zakupy do Lidla. Kapcie, fotel, plazma i pilot... A jak już musisz to na Kubę, na Grenlandię, na Fidżi... Jeszcze w Koluszkach intifadę wywołasz lub pierwsze powstanie koluszkowskie... Ulituj Bracie...
|
... i gdzie ja będę służył, zlituj sie chłopie i jedź gdzieś dalej...
|
Ale w Koluszkach jest piękny węzęł kolejowy do wysadzenia.
Te tony poskręcanego żelastwa... Ech...Rozmarzyłem się... |
Ja to byłem pewny, że coś się wreszcie ruszy na Bliskim Wschodzie po Twojej wizycie... No bo Grecji nie liczę, tam podobno zamieszki zaczęły sie od niewinnej awantury w porcie sprowokowanej przez dwóch polskich Czarnuchów, potem dołaczyli do nich pacyfiści, buddyści, komuniści a na koniec anarchiści. Dalej to juz wszyscy wiedzą.
Bo Ty, Witku, masz taką magiczną zapalniczkę do rozpalania konfliktów... ;) A może to 7Greg? |
Upłynęło sporo czasu od momentu naszego powrotu z Bliskiego Wschodu. Dopiero co uporałem się ( brak wprawy i doświadczenia w tym względzie - zrobiłem to po raz pierwszy ) ze złożeniem filmu z tego wyjazdu. Na pewno będą również niezadowoleni, ale z ponad 14 godzinnego materiału filmowego wyszło mi aż 3 godz 20 min. Oto część pierwsza:
Jeżeli się Wam spodoba będę wrzucał na google pozostałe części. Pozdrawiam Piotr:) PS. A to bezpośredni link do części 1 http://video.google.pl/videoplay?doc...15585830&hl=pl |
ja z chęcią obejrzę !! bo człowiek ciekawy zawsze czegoś czego nie zna:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |