![]() |
Cytat:
|
Heh...nie wygląda na 180kg. No i na tekst "GS-Killer" przeszły mnie ciary :(
Ale jeżeli...będzie tak wyglądac...ważyć 200kg z płynami...mieć sto kucyków...God damn...można marzyć prawda? :) |
Z tego co ja wiem:
90KM, silnik 800, prezentacja na intermot w kolonii koniec roku. Produckja 2015. Konstrukcja oparta o Dakkarowa maszyne Hondy co kolwiek to znaczy... przeskalowana.. nie mam pojecia ;) Ma miec DCS sprzęgło jeśli czegoś nie mylę z nazwy. |
Cytat:
Pozdrowienia, D Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
90 km i 800setka to az za nadto...Godna to będzie pretendentka do tronu.:at:
|
nie wiem, ale nie podoba mi się kanapa (1 osobowa?) i brak bagażnika. No i te lampy przednie. To nie są nowoczesne lampy. Szkoda że jednak to kolejna wizja pismaków. A Honda pewnie coś szykuje, tylko nikt jeszcze nie wie co.
|
Jej podstawą ma być HRC450 rally...Co Ci się nie podoba w tej ślicznotce?
|
Co mnie się nie podoba?
Afri ma być: - jak królowa, więc mieć wygląd nie jakich rachityczny a poważny - ma być zaskakująca lekka i zwrotna. - wytrzymała - niewrażliwa na chamskie traktowanie a z bardziej przyziemnych: maszyna nie do rajdów a turystyki, nawet off/on. A więc wygodna kanapa dla dwóch osób, stelaże do kufrów, gmole firmowe. Chciałbym by miała podwójne lampy przednie, ale nowoczesne lampy. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
no to masz gotowca tylko jednego waruni nie spełnia. "lekka" Varadero. To podobno był nastepca afryki ale jakoś królem nie został :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |