![]() |
Zak
Zabiorę rano OLO i wpadam na DL-u :-)
:at: |
Bawcie się dobrze! Niestety nie wyjadę nawet z garażu, o Poznaniu nie wspominając... Koniec sezonu, koniec akumulatora.
|
Wszyscy tu czekają na lc8 team. Dawajcie chłopaki :-)
wytapatalkowano |
|
Cytat:
|
Dostałem dzisiaj telefon:
-Wracam z Lublina, właśnie wjechałem na starą 3. Kurna skąd tyle motocykli, chyba jakaś impreza w lubuskim, wiesz coś...? Bawcie się dobrze! Fabrizio, może na wiosnę dołączę... |
Dzięki Fabrizio za piękną off-wą podróż po piaskach/szutrach i leśnych duktach , nie wspominając o torze. Było super choć tylko byliśmy na off-ie a nie na biesiadzie , ale to może następnym razem nad robimy .
|
Już w domu zaczekaj odstawiła mnie pod samą bramę:P
Impreza była super dzięki wszystkim za niepowtarzalna atmosferę i zajebisty off:) Wrzucajcie zdjęcia komu udało się coś pstryknąć:) Duże KTM-y przestraszyły się piasku:D |
Ja też przyturlałam się do domu.
Fabrizio! Dziękuje za imprezę. Było przesuper. Miejscówka piękna. Miło było spotkać znajome twarze i poznać nowe :) Łysy i ekipie która do nocy walczyła dzielnie w offie- Dzięki za wspólną trasę. Prezes- Tobie dziękuję za stworzenie klimatu romantico. Jednocześnie życzę by Twój ktm się nie fochał a jeździł no i fajne ma malowanie (oprócz gmoli) :D Diverki! Super ze wpadliście, Basi smalec jest pyszny :-) Ramoneza i Norbi- Dziękuję za zrobienie mojego kapcia jednocześnie informuję, że postanawiam się poprawić (tzn nie łapać kapci,hehe.) Dzięki Wam wszystkim! wytapatalkowano |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |