![]() |
PLAKU !
Pamiętasz że organizujesz BIałą na latarni w Kołobrzegu? ? ? Mówiłeś że znasz Sienkiewicza co zna Latarnika. Trochę muzyki ,migające światełko jest. JESTEŚCIE WSPANIALI CIAŁ |
Paweł 4X4 oraz Kazmir
ustalcie pod jaki adres wysłać Wam koszulki. Podzielicie się kosztami i koszulkami. Kasę wyślecie na konto forumowe jako moja składka za ten rok( bo jeszcze nie zapłaciłem) i następny-a ja będę szczęśliwy. szkoda że nie daliście rady przyjechać. CIAŁ |
Dzieki organizatorom za organizacje oraz że Biala jest w Bialej, a nie np nad morzem, bo nocy mogłoby nie starczyc na dojazd ;) Sołtysku, Tobie gratuluje tez silnej woli.
lubie przyjechac, scisnac te wszystkie rece i usmiechnac sie do tych wszystkich gęb. fajnie ze Wy tez lubicie :) Cytat:
btw offem w nocy mozna jezdzic chocby ze względu na Świt; mgłę unoszącą się nad polem, różowe światło brzasku wdzierające sie między drzewa i rozgarniające mrok.. i coraz intensywniejszy zapach niedopitej whiskey wdzierający się w nozdrza w miarę zbliżania sie do celu.. polecam! |
Nie chce zakładać nowego wątku. Zapytam się was, którzy wszystko wiedza i podpowiedzą!!!
Szukam osoby, która dała by się przejechać bandziorem 1250, lub olejakiem 1200. Wiem (fotki), że ktoś był w Białej takim sprzętem??? Najlepiej okolice Warszawy. Fajnie, że dopisała Wam pogoda i dobrze się bawiliście. Do następnego... |
W Białej to był "chick bandit", czyli 650.
|
Trudno rozpoznać. Wiele części podobno jest wspólnych ;-)
|
Macao - szkoda że nie mogłeś zajrzeć wcześniej , poznałbyś kilkadziesięciu odjechanych osobników :)
Ja poznałem dużo nowych ludzi i jeszcze mnie szczęka boli od śmiechu jak sobie przypomnę co się wyprawiało.(spływ kajakami po Pilicy w końcówce stawki to było apogeum) ;) a poza tym widzę że mielibyśmy piękne zdjęcia zlotowe. Pozdro. P.S . Dziękuję organizatorom i uczestnikom za zajebisty weekend. |
Cytat:
PS ... kajaków jeszcze nie fociłem, głównie w fotografię lotniczą się bawię :D |
Cytat:
Najwyższa technologia rejli i to działająca, w końcu dojechaliście cało i zdrowo :) Tak Kazmir, to był Bandit 650, ale z tego co kojarzę, to na wiosnę CHYBA był właśnie duży w Białej. |
Ja z Ewa też już dotarliśmy. Jednak chętniej byśmy jeszcze zostali. Nie rozpakowujemy się, bo i po co zaraz pewnie wiosenna będzie edycja:) Dobrze Macao, że wpadłeś wreszcie mam dobre zdjęcie na moto:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |